Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Öfkeli koca 'aldattı' iddiasıyla dehşet saçtı! Eşini ve baldızını bıçakladı

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde C.Y. (37), kendisini aldattığını iddiasıyla tartıştığı eşi Zekiye Zeynep Y. (25) ile olay sırasında evde bulunan ve kendisini engelleme çalışan baldızı Hatice Özge G.'yi bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zeki Zeynep Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, şüpheli koca gözaltına alındı.

        MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAKLA SALDIRDI

        DHA'nın haberine göre, Manavgat'ın Aşağıhisar Mahallesi'nde oturan ve bir otelde aşçı olarak çalışan C.Y., saat 16.00 sıralarında eşi Zekiye Zeynep Y. ile kendisini aldattığını iddia ederek tartışmaya başladı. C.Y., tartışma sırasında mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Genç kadın çığlık atarak yardım isterken bu sırada evde bulunan kız kardeşi Hatice Özge G., eniştesini engellemeye çalıştı. Olayda abla-kardeş aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kaldı.

        REKLAM

        GENÇ KADININ DURUMU AĞIR

        Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar Zekiye Zeynep Y. ve Hatice Özge G., sağlık ekipleri tarafından evde yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hatice Özge G.'nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

        'ŞİMDİ ÇOCUKLARIMA NE OLACAK?'

        Şüpheli C.Y., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. C.Y.'nin, "Eşim beni aldatıyordu. Şimdi çocuklarıma ne olacak?" dediği öğrenildi. Yalınayak ve üzerindeki kanlı eşofmanla Manavgat Devlet Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, polis merkezine götürüldü. C.Y. ve Zekiye Zeynep Y. çiftinin biri erkek 2 çocukları olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ