Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? MEB 2023 Kadro ve branşlar açıklandı mı, deprem bölgesine atama olacak mı?
        1

        Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in "Her yıl öğretmen ataması oldu. MEB çalışmalarını yapar. Bütçesiyle ilgili gerekli istişareler yapılır alım yapılacağı zaman kamuoyuyla paylaşılır" açıklamalarından sonra vatandaşlar arama motorlarında “Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2023? Kadro ve branşlar açıklandı mı, deprem bölgesine atama olacak mı?" sorularının yanıtlarını araştırır oldu. İşte detaylar...

        2

        ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN?

        Milli Eğitim Bakanlığı en son geçtiğimiz eylül ayında 20 bin öğretmen ataması gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan törende atamalar tamamlandı. Konuyla ilgili Bakan Özer, katıldığı bir canlı yayında açıklamalar yaptı.

        3

        AİLESİ AFET BÖLGESİNDE OLAN ÖĞRETMENLER

        Bakan Özer: "Ailesi afet bölgesinde olan diğer illerdeki öğretmenler için, o öğretmenlerimizin hepsini idari izinli sayıyoruz şu anda. Aynı zamanda psikososyal destekle ilgili de o öğretmenlerimize her gün destek veriyoruz. Bakanlığımızın tüm imkanları öğretmenlerimizin hizmetinde." ifadelerini kullandı.