Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Önce 5 bin sonra 500 bin TL... 'Aşk büyüsü' tutmadı, tuzak ortaya çıktı! - Haberler

        Adana'da bir kadına 5 bin lira karşılığında 'aşk büyüsü' yapan, tutmayınca ikinci büyü için 500 bin liralık senet imzalatan Murat Y. gözaltına alındı.

        İHA'nın haberine göre, merkez Seyhan ilçesinde bir kadın kocasıyla aralarında problem yaşayınca sosyal medyada büyü (sihir) yapan Murat Y. ile tanıştı. İddiaya göre, Murat Y., kocasına büyü yapıp onu kendisine aşık edeceğini söyledi. Kadın, Murat Y.'ye 5 bin lira karşılığında büyü yaptırdı. Ancak ilişkisi düzelmeyince tekrar Murat Y.'nin yanına gidip yeni bir sihir yaptıran kadına Murat Y., 500 bin liralık senet imzalattı. Ancak ikinci kez sihir yapılmasına rağmen kadının hayatında hiçbir şey değişmeyince kadın dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Murat Y.'yi takibe başladı. Yapılan takipte zanlının sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilere kendisini falcı olarak tanıtıp özellikle erkeklerle sorunu olan kadınları ağına düşürüp sihir (büyü) yaptığını saptadı. Polis, bunun üzerine evine baskın yaparak Murat Y.'yi gözaltına aldı. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ