Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2018 yılında meydana gelen sel afetinde yıkılan köprülerden biri olan Kaleönü Köprüsü, Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin koordineli bir şekilde çalışması sonucu kısa sürede tamamlandı.

        Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcıları Suat Olgun ve Selahattin Aydın, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte KumruKorgan karayolunu KaleönüTahtabaş Mahallelerine bağlayan köprüde incelemelerde bulundular.

        Genel Sekreteri Coşkun Alp burada yaptığı açıklamada, “2018 yılı Ağustos ayında sel afetinde Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Fatsa’daki köprümüz yıkılmıştı. Bu köprümüzün inşaatı tamamlandı. 90 metre uzunluğundaki köprü bitmiş durumda. Şu anda asfalt aşamasına gelindi. Korkuluklar da bitti, hizmete hazır hale geliyor. Köprünün çıkışından itibaren 400 metre sıcak asfalt serimine de başladık” dedi.

        “Köprünün inşaat süreci hızlı bir şekilde tamamlandı”

        Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da yaptığı açıklamada, “Sel afetinden sonra çok kısa bir sürede KumruKorgan yolundan Kaleönü Mahallemize ulaşım sağlayan köprümüz de yapılıyor. Bugün itibari ile sıcak asfaltı dökülüp hizmete hazır hale geliyor. Karayolları 7.Bölge Müdürlüğümüzün ve Büyükşehir Belediyemizin koordineli çalışması sonucu bu süreç hızlı bir şekilde tamamlandı. Artık sel afetinin yaraları bölgemizde sarıldı diyebiliriz. Bu koordineli çalışmalar inşallah ilçemizde daha büyük hizmetler olarak devam edecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler