Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Spor Ekonomisi Otobüs cezası Fenerbahçe için ödüle dönüştü! - İş-Yaşam Haberleri
        .png
        .png

        Hafta sonu Süper Lig'de oynanan Akhisar-Fenerbahçe maçının ardından, sarı lacivertli futbolcuların uçak yerine otobüs ile İstanbul'a dönmesi çok konuşuldu. Fenerbahçe Başkan Ali Koç'un, takımın aldığı mağlubiyetin ardından oyuncularına uçağa binmeme cezası vermesi ile İstanbul'a otobüs ile dönen futbolcular, yaklaşık 360 kilometrelik mesafeyi karayoluyla gitmiş oldu. Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberine göre, her ne kadar Başkanlarının verdiği ceza ile Fenerbahçe oyuncuları uçağa binemeseler de, rakamlara Akhisar - İstanbul arası otobüs yolcuğunun bir ceza değil, adeta bir ödül olduğunu ortaya koyuyor.

        Pazar akşamı oynanan Akhisar maçının ardından, Fenerbahçeli oyuncular maçtan sonra İstanbul'a havadan dönselerdi, uçaklarına İzmir'den binmek durumunda kalacaklardı. Buna göre, Akhisar Stadyumu'ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ulaşmak için 113 kilometrelik karayolunun gidilmesi gerekiyor. 1 saat 28 dakika süren bu yolculuğun ardından, İzmir'den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1 saat 15 dakikalık uçuş ilevarmak mümkün. Fenerbahçeli oyuncular Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmiş olsalardı, havalimanında takım otobüsüyle Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne varmak için 21 kilometrelik yolu 28 dakikada gideceklerdi.

        REKLAM

        SÜRE AYNI

        Fenerbahçeli oyuncuların Akhisar'dan İstanbul'a havayolu ile varmaları için, eğer havalimanında hiç vakit kaybetmeseler bile 3 saat 10 dakikaya ihtiyaç duyacağı anlaşılıyor. Havalimanında güvenlik geçişleri ve check-in işlemleri hesaba katıldığında ise bu sürenin en az 30 dakika daha uzuyor. Sonuç olarak, Akhisar'dan İstanbul'a havayolu ulaşımının 3 saat 40 dakika sürdüğü sonucuna varılıyor.

        Akhisar'dan otobüs ile Samandıra Can Bartu tesislerine varan Fenerbahçe kafilesi, 356 kilometrelik yol katetti. İzmit körfezi geçişindeOsmangazi Köprüsü'nü kullanan Fenerbahçe Otobüsü, yaklaşık 3 saat 50 dakikada İstanbul'a vardı. Otobüs yolcuğu havayoluna göre on dakika daha yavaş olsa bile, indi bindinin olmaması ve yolculuk süresinin de hemen hemen aynı olması yolculuğu daha rahat kılıyor. Öyle ki, Akhisar'dan uçak ile İstanbul'a gelmek için sadece havalimanı ulaşımında 2 saatlik otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor. Tabloböyle olunca da, Fenerbahçeli futbolculara başkanları tarafından verilen otobüs cezasının takım için bir ödüle dönüştüğügörülüyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ