Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Öykü Çelik kahkahayı bastı: Tektaş değil, gök taşı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve evlilik kararı alan Öykü Çelik-İsmail Berhan çifti, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çelik, yeni projesi olduğunu ifade etti.

        2

        "İNSAN MESLEĞİNİ ÖZLÜYOR"

        33 yaşındaki ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Bir dizi var ama kesinleşsin, öyle söyleyeyim" dedi.

        Setleri özlediğini de dile getiren Öykü Çelik, "Ben setlerle yaşadım hep, hayatım boyunca. İnsan mesleğini özlüyor tabii ki" ifadelerini kullandı.

        3

        "TEKTAŞ DEĞİL O, GÖK TAŞI"

        Geçtiğimiz günlerde sevgilisi İsmail Berhan'ın evlilik teklifine "Evet" yanıtını veren Çelik, "Böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusuna, "Evlilik teklifini biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu" şeklinde yanıt verdi.

        Bir muhabirin, "Tektaş değil o, gök taşı" sözleri üzerine kahkahayı patlatan Öykü Çelik, "Böyle yapmayın, utanıyorum. Açıkçası böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana" dedi.

        Ardından ikili, yürüyüşlerine kaldıkları yerden devam etti.

        4

        MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine "Evet" yanıtını verdiğini açıklamıştı.

        Oyuncuya, kısa sürede yüzlerce tebrik mesajı yağmıştı. Çiftin, önümüzde aylarda nikah masasına oturmayı planladığı öğrenilmişti.

        5

        KATILDIĞI PARTİLERLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

        Koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu.

        6

        "MİNİ ETEK GİYEN KIZ İLE BENİM KÜLTÜRÜM AYNI OLUR MU?"

        Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” demişti.

        7

        Oyuncunun bu sözleri Twitter'da gündem olmuş, sosyal medyada tepki yağmıştı. Yaşananlardan sonra Öykü Çelik, yazılı bir açıklama yayınlamıştı:

        Açıklamalarım toplum tarafından yanlış anlaşılıp çeşitli mecralarda farklı yerlere çekilmiştir. Eğer sözlerimin sadece çok küçük bir kısmına odaklanmayıp, röportajda hangi soru karşısında bu ifadeleri kullandığımı göz önünde bulundursaydınız böyle acımasız yorumlar yapmazdınız.

        8

        Hiçbir zaman negatif durumdan beslenip kimseyi incitmedim. Sadece kadının kadına yaptığı şiddete değil, insanın insana her türlü şiddetin karşısında oldum ve kınadım. Röportajda aslında kendimi eleştirdim. Olumsuz olarak değerlendirdiğim kendimdi. Tamamen yanlış anlaşıldım.

        Küfür ve argo barındıran yorumlarını yaparken lütfen benim de bir kadın olduğumu unutmayın. Yanlış anlaşılmaktan üzüntü duyduğumu belirtiyor ve en kısa zamanda da sözlerime benim açımdan bakabilmenizi diliyorum.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ