Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özcan Deniz ile Feyza Aktan el ele - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin oyuncuları ve set ekibi, önceki akşam Maslak'taki bir mekanda düzenlenen veda gecesinde bir araya geldi. 31 Mayıs’ta final yapacak olan dizi için veda gecesi düzenleyen ekip, gece boyunca eğlendi.

        2

        Veda gecesine dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yanı sıra tüm kadro eksiksiz katıldı. Dizide kısa bir süre yer alan Defne Samyeli, geceye sevgilisi Cem Yılmaz ile birlikte katıldı.

        3

        Müziğe ara veren Özcan Deniz, şarkılarıyla herkesi coşturdu. Aslı Enver’in dansı ise gecenin en renkli anlarından biri oldu. Oyuncular ve set ekibi, eğlence sonrası veda pastası kesti.

        4

        Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, eğlence sonrası geceden el ele ayrıldı.

        5

        "ARTIK ESPRİDEN ÇIKTI BU"

        Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren’le gittiği Alice Müzikali girişinde muhabirlerin “Bir Kemal eksik” yorumuna “Kemal Eksik değil, gayet tam” cevabını vermişti. Cem Yılmaz, bu kez “Oğlanı evde bıraktınız” yorumuna “Artık espriden çıktı bu” şeklinde yanıt verdi.

        6

        BOŞANMA İDDİALARINI YALANLAYAN POZ

        Özcan Deniz, veda gecesine eşi Feyza Aktan ile katıldı. Boşanma haberleriyle gündeme gelen Özcan Deniz-Feyza Aktan çifti, el ele poz vererek ayrılık haberlerini bir kez daha yalanladı.