Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Gürel: Her gün gözlerimi aşkla açıyorum - Magazin haberleri
        1

        Rol aldığı dizilerin İtalya'da yayınlanmasıyla ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Özge Gürel, CHI ITALIA dergisine röportaj verdi.

        2

        "BİZ BİRBİRİNE AŞIK BİR ÇİFTİZ"

        Meslektaşı Serkan Çayoğlu ile dört yıldır aşk yaşayan Gürel, özel hayatıyla ilgili konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki oyuncu, "Çok şanslıyım! Her gün gözlerimi aşka açıyorum ve sevildiğimi bilerek uyanıyorum. Bu hayatta sahip olunabilecek şahane bir güç... Biz birbirine aşık bir çiftiz ve hayatı böyle yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

        3

        "YURT DIŞINDA PROJE YAPMAYI ÇOK İSTİYORUM"

        Ayrıca yurt dışında proje yapmak istediğini de dile getire Özge Gürel, "Bunu kesinlikle çok istiyorum ve olacağını biliyorum. Bir oyuncu olarak farklı ülkelerde olup, yeni zorluklarla karşılaşmayı çok heyecan verici ve öğretici buluyorum" dedi.

        4

        "AŞIRI SEVİYORUM"

        Öte yandan Gürel, geçtiğimiz ay 34 yaşında basan sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun doğum gününü duygusal bir mesajla kutlamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özge Gürel, "İyi ki doğdun sevgilim. Çok seviyorum iki kişiyken bu kadar kalabalık olmayı, sana her gün daha aşık uyanmayı, kavgayı, gürültüyü, birlikte dünyanın peşine düşmeyi, seni özlemeyi, birlikte büyümeyi, bazen öyle durmayı... Teşekkür ederim olduğun kişi için bebeğim, aşırı seviyorum... Biliyorsun..." demişti.

        5

        "BİZ BÖYLE İYİYİZ"

        İkili, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin, "Evlilik hazırlıkları yapıyor musunuz?" sorusuna "Sürekli söyleniyor ve çıkıyor bu haberler. Biz böyle iyiyiz, teşekkür ederiz" yanıtını vermişti.

        6

        "BU İLİŞKİ BENİ YORMUYOR"

        Özge Gürel, "Çok kıymetli ve özel bir şey yaşadığımı düşünüyorum. Çok huzurluyum, çok mutluyum, çok eğleniyorum. Kavga ve gürültüyü sevmiyorum. Bu ilişki de beni yormuyor. Salonda Serkan’ı elinde kahvesiyle görünce bile mutlu oluyorum" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz günlerde "Sosyal medyada sizi takip edenler tarafından nasıl yorumlar alıyorsunuz?" sorusuna cevap vermişti.

        Çayoğlu, "Çok mutluyuz, bu mutlu anlarımız var demek değil sadece. Sabah onu gördüğüm için mutluyum. Birlikte büyüyüp, sürekli heyecanlanacak bir şeyler bulduğumuz için mutluyum ve sanırım insanlara geçen bu" demişti.

        8

        "İLLA BİR AKTİVİTE ŞART DEĞİL"

        Gürel ile yapmaktan en keyif aldığı aktivitelerden bahseden Serkan Çayoğlu, şunları söylemişti:

        Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. Bu aralar tabi pandemi nedeniyle bazı programlarımızdan vazgeçtik. Zaman zaman daha aktif oluyoruz ama tam tersi dönemler de oluyor. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ