Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum! - Günün magazin haberleri
        1

        Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşadığı Burak Yamantürk (38) ile geçtiğimiz yıl eylül ayında nikah masasına oturan Özge Özpirinçci (36), 1 Aralık'ta da kızı Mercan'ı kucağına almıştı.

        2

        İlk kez anne olma sevincini yaşayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından 'tbt' (Throwback Thursday) notuyla yayınladı.

        3

        Özpirinçci, gönderisinde "Şimdi bir bu fotograflara bakıyorum bir Mercan'a bakıyorum ve zaman nasıl geçti inanamıyorum!" ifadelere yer verdi.

        4

        Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Özge Özpirinçci'nin fotoğraflarına; Müge Boz, Umut Evirgen, Demet Evgar, Burcu Biricik, Özge Özder, Eda Gürkaynak, Seray Kaya ve Elvin Levinler gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

        5

        MERCAN BEBEĞİN YÜZÜ GÖRÜNDÜ!

        Öte yandan Özpirinçci, geçtiğimiz ay eşi Burak Yamaktürk ve kızı ile birlikte Yeniköy'deki bir mekanda otururken objektiflere yansımıştı. Bebeğiyle ilk kez kameralara yansıyan Özpirinçci, 7 aylık olan kızının yüzünü göstermişti.

        6

        "MOTORUNUZU BAĞIRTMAYIN!"

        Ünlü oyuncu, daha önce de sosyal medyadan bir rahatsızlığını dile getirmişti. Kızının uykusunun bölünmesinden şikayetçi olan Özge Özpirinçci, trafikte yüksek ses çıkaran sürücülere isyan etmişti.

        Özpirinçci, gönderisinde, "Arabalarınızı, motorlarınızı bağırta bağırta şehrin içinde kullanmayın! Sahil yolunda bir ışıktan bir ışığa arabanızı motorunuzu bağırtmayın! Çocuk uyuyor!" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        BEKLENEN FOTOĞRAF

        Ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda beklenen fotoğraf gelmişti. Özpirinçci ve Yamantürk, bebekleriyle birlikte ilk kez aile pozu için objektif karşısına geçmişti. Özge Özpirinçci, meslektaşlarının aksine kızlarının yüzünü göstermeyi tercih etmemişti.

        8

        "BU DUYGU ANLATILAMIYOR, YAŞANIYORMUŞ"

        Daha önce eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de görüntülenen Özge Özpirinçci'ye kızı Mercan'ı kucağına alına ne hissettiği sorulmuştu. Özpirinçci, "Anlatılabilse keşke bu duygu ama anlatılamıyor, yaşanıyormuş. İsteyen herkese nasip olsun inşallah." demişti.

        9

        "UYKUSUZ GECELERİMİZ VAR"

        Özge Özpirinçci, muhabirlerin, "Uykusuz geceler var mı?" sorusuna ise, "Uykusuz gecelerimiz var tabi, olmaz olur mu? İşin tuzu biberi onlar..." yanıtını vermiş.

        10

        "KİMSEYE BENZEMESİN, KENDİNE HAS OLSUN!"

        Mercan'ın kendisine benzediğini dile getiren ünlü isim, "Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        11

        "EVLADIMIZIN ALTINI BİLE DEĞİŞTİRDİM"

        Bebeklerinin adını kendisinin koyduğunu ifade eden Burak Yamantürk de, "Aklımızda isimler vardı fakat tam karar vermemiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı ilk kucağıma aldığımda direk Özge dedim. Annesine çok benziyor. Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar." demişti.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ