Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi - Magazin haberleri
        1

        Pamela Anderson ile Jon Peters, ilk olarak 30 yıl önce flört etmeye başlamıştı. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikili, bu defa ilişkilerini evlilikle taçlandırdı.

        2

        Peters, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, Anderson’ın son 40 yılda ilgi duyduğu tek kadın olduğunu söyleyerek, “Pamela bir sanatçı olarak hiçbir zaman tam potansiyelini ortaya koymadı. Henüz gerçek bir şekilde parlamadı. Görülenden çok daha fazlası var ya da onu bu kadar sevemezdim” dedi.

        3

        “Her yerde güzel kızlar var. Bu 30 yıl boyunca kendime birini seçebilirdim” diyen Peters, “Ben sadece Pamela’yı istedim. Bana ilham veriyor. Onu hak ettği şekilde koruyacak ve ona öyle davranacağım” ifadesini kullandı.

        4

        Anderson da verdiği röportajda, “Jon Hollywood’un orijinal ‘kötü çocuğu’. Kimseye benzemiyor. Onu aile gibi çok seviyorum. Hayatı beni korkuturdu. Pek çok kız için öyledir. Artık hayatını daha fazla gördüm ve farkına vardım" dedi.

        5

        Ünlü yıldız sözlerini şöyle sürdü:

        Başından beri oradaydı. Asla başarısız olmadı. Şimdi ben hazırım, o da hazır. Birbirimizi anlıyor ve birbirimize saygı duyuyoruz. Birbirimizi koşulsuz seviyoruz. Şanslı bir kadınım. Tanrı’nın bir planı olduğunun ispatı.

        6

        Pamela, 1989 yazında arkadaşları ile Kanada’da bir futbol karşılaşmasına gider. Bir bira markası baskılı bir t-shirt giymektedir. Maçın bir anında ekranda Pamela belirir ve sahada bulunan herkes şerefine kadeh kaldırarak ona bakmaya başlar. Daha sonra o marka ile modellik sözleşmesi imzalar.

        7

        Kısa bir süre sonra Pamela Anderson Playboy için mankenlik yapmaya başlar ve derginin Ekim 1989 sayısına kapak olur.

        1991’de Home Improvement adlı sitcomda ufak bir rol aldı.

        2003 yılında Baywatch:Hawaiian Wedding adlı filmle şöhreti pekişir.

        8

        Mötley Crüe’nin davulcusu Tommy Lee ile tanışmasının 96. saatinde evlenmiş ve sonrasında çiftin iki çocukları olmuştur. Pamela Anderson iki kez boşanma davası açmış ikisinde de çift yeniden bir araya gelmiştir.

        9


        2001'de Pamela Anderson şarkıcı Kid Rock ile beraber olur. Yıllar boyu bir ayrılıp bir barışan çift, 2006 Temmuz ayında Saint-Tropez’de evlendiler.

        Pamela Anderson’ın, Vancouver’da Blonde and Blonder filmini çekerken bir bebek düşürdüğü açıklanır. Bu olaydan 17 gün sonra Kasım 2006’da, Anderson boşanma davası açmıştır.

        Ayrıca Kasım 2008 ayında Michael Jackson ile bir restoranda yemek yerken görülür ve aralarında aşk dedikoduları çıkar.

        10

        Pamela Anderson bir vejetaryendir ve hayvan hakları koruyucusudur. Bu alanda yaptığı çalışmalar sebebiyle Linda McCartney Ödülü alır. 2003'te ‘kürk giymektense hiçbir şey giymem’ diyerek reklam kampanyalarında boy gösterirken 2006'da Londra’da Stella McCartney’nin butiğinin önünde, kameralar önünde protestocularla birlikte çıplak poz vermiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ