Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pelin Karahan: Çalışan anne olmak hoşuma gidiyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Girne Amerikan Üniversitesi, kuruluşunun 35. yılında 'Golden Wings Ödül Töreni'ne imza attı. Gecede, 'Rektörlük Özel Ödülü'nü 'Bir Zamanlar Kıbrıs' adlı dizi aldı. Yapımcı Erol Avcı ve Pelin Karahan'a ödülünü GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar takdim etti.

        "KARŞILIĞINI ALIYORUZ"

        Ödül törenine katılan Pelin Karahan, muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. 36 yaşındaki oyuncu, "Bugün ödülümüz var. Çok çalıştık, yorulduk. Şimdi karşılığını alıyoruz" dedi.

        2

        "ORADA EVİMİZ VAR"

        Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasının ardından Bodrum'da tatil yaptığını söyleyen Karahan, "Bodrum'da vakit geçiyorum. Evimiz var orada" ifadelerini kullandı.

        3

        "ÇALIŞAN ANNE OLMAK HOŞUMA GİDİYOR"

        Ali Demir ve Can adında iki erkek çocuğu olan Pelin Karahan, sete evlatlarını götürmediğini ve çalışan anne olmanın hoşuna gittiğini belirtti.

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Ben gidip, geliyorum her hafta uçağa binerek. Zor bir tempo, bunu ben istedim. Çalışan anne olmak hoşuma gidiyor. Aslında onlar da bunu görsünler istiyorum. Onlar da yadırgamıyor" şeklinde konuştu.

        4
        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ