Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Altuğ'dan eşi Yağmur Atacan'a: İyi ki doğdun sevgilim - Magazin haberleri
        1

        2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, 2009'da kızları Su'yu kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Altuğ ile mutlu bir evlilik sürdüren Atacan, bugün 38 yaşına bastı.

        2

        "BUGÜN BİZİM İÇİN ÇİFTE BAYRAM"

        Eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayan Pınar Altuğ, gönderisinde, "İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyoruz. 19 Mayıs bizim için çifte bayram..." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        INSTAGRAM TEPKİSİ

        Öte yandan zaman zaman kendisine gelen eleştirilere yanıt veren Altuğ, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin yorumuna kayıtsız kalmamıştı.

        Yemek masasının fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Altuğ, takipçisinin "O yemeği bulamayanlar size dua eder sanmayın" yorumuna yanıt vermişti. Ünlü oyuncu, "O yemeği bulamayanlar Instagram’a da giremiyordur" diyerek, tepkisini dile getirmişti.

        4

        "ESTETİKLERİMİ YAZAR MISINIZ!"

        'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, daha önce de makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını yayınlamıştı.

        Takipçileri Altuğ’un fotoğrafını doğal bulup beğeni yağmuruna tutarken bir kullanıcı, "Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama 'doğal' demeniz komik" yorumunu yapmıştı. Hemen cevap veren Pınar Altuğ, "Rica etsem estetiklerimi bir yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki..." yazmıştı.

        Başka bir takipçisi de Altuğ'a, "Demekki para her şeyin çözümü değilmiş" yorumunu yapmış, Altuğ da, "Evet, mesela asla kalbi güzelleştirmiyor." yanıtını vermişti.

        5

        "KİŞİ KARŞINDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ!"

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl da eşi Yağmur Atacan'ın 11 yıl önce evlilik teklifinde bulunduğunu sosyal medyadan şu sözlerle duyurmuştu:

        Hani bana 11 sene önce bugün 'benimle evlenir misin?' demiştin ya, evet, her zaman evet, sonsuza kadar evet! Seni çok seviyorum.

        Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa yapılan kötü yorumlar Pınar Altuğ’u isyan ettirmişti. Bir takipçisi Altuğ’un paylaşımının altına; Ne güzel işte paranı yiyor...' yazmıştı. Kötü yoruma sinirlenen ünlü oyuncu, takipçisine şu cevabı vermişti: Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş...

        6

        "ONLARA UZANACAK DİLİ KOPARIRIM"

        Altuğ, "Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar... Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlara uzanacak dili koparırım." şeklinde konuşmuştu.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ