Pınar Altuğ: Ağaçların arkasında saklanan gazeteci arkadaşlarım...
Oyuncu Pınar Altuğ, Bodrum'da ailesiyle birlikte tatil yapıyor. Tatiline devam eden Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ormanlık alanın içinde kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere tepki gösterdi
Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sezonun yorgunluğunu eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte Bodrum'da atıyor. Sosyal medya hesaplarından tatil paylaşımlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Altuğ, yaptığı son paylaşımla kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.
Yaptığı paylaşımla gündeme gelen Altuğ, ormanlık alanı çekip, "Ağaçların arkasında saklanan gazeteci arkadaşlarım, anlıyorum görevinizi yapıyorsunuz ama saatlerce kalıp görüntü almanız ne kadara doğru? Lütfen bizim de tatilde olduğumuzu hatırlayın" şeklinde magazin muhabirlerine seslendi.