Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pınar Altuğ'dan romantik evlilik yıldönümü paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        12 Nisan 2008'de Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan Pınar Altuğ, evlilik yıl dönümlerinde romantik bir paylaşımda bulundu.

        2

        Altuğ, düğünlerinden bir fotoğraf paylaşarak, "12 sene geçti sevgilim. İyi ki sana 'evet' demişim. Hep evet, sonsuza kadar..." ifadelerini kullandı.

        3

        Ünlü oyuncu, son dönemde takipçileriyle girdiği diyalogları sık sık gündeme geliyor.

        4

        Son dönemde takipçileriyle girdiği diyaloglarla konuşulan Altuğ, "Bana hakaret yazan durumların dışında sosyal medya hesabında kimseyi engellemiyorum. Çok şuursuz bir şey yazacak ya da hakaret bu iki durumda engelliyorum. ‘Çirkinsin’ yazabilir beğenmeyebilir bununla ilgili yazarsa problem yok ama işin için hakaret girerse o zaman cevap verir engellerim çünkü kendimi tutamıyorum. Bu kendimi kontrol ediyor halim, eskiden daha da fenaydı." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Altuğ, "Yağmur bana bu konuda karışmıyor hatta bazı şeyler onun başının altından çıkıyor. İlk koleksiyonumu çıkardığım zaman elimin fotoğrafını koyduğum zaman laf gelmişti, ben de bunu Yağmur’a söyledim. Onun sosyal medya hesabı yok. “Ellerin ne kadar çirkin’ diye linç yiyorum” dedim. O da bana “ben senin yerinde olsam buyurun çok merak ettiniz işte ellerim’ deyip elimi çekerdim” dedi. Ben de elimi boş çekip koymuştum, bu fikir ondan çıkmıştı." demişti.

        6

        Annelik hakkında konuşan oyuncu ayrıca, "Anne ya da baba olduktan sonra hayattaki tek amacın evladın oluyor, her şeyiyle… Bütün kazancın, çaban ona güzel bir gelecek hazırlamak için oluyor. Her şeyin en iyisini yapmak istiyorsun imkanların doğrultusunda… Sen yiyemediysen ona yedirmeye çalışıyorsun, giyemediysen, ona giydirmeye çalışıyorsun." ifadelerini kullanmıştı.