Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe PSG'den sonra Fenerbahçe! Sarı-lacivertliler Avrupa'da zirveye oynuyor - Fenerbahçe FB haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, milli araya moralli girdi.

        2

        Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan sarı-lacivertliler, 5. dakikada Diego Rossi'nin golüyle öne geçti. Baskılı futbolunu sürdüren Fenerbahçe, 17. dakikada Gustavo Henrique'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarının son bölümünde üst üste pozisyonlara giren sarı-lacivertliler, 45+3. dakikada Joao Pedro'nun ayağından bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.

        3

        Kaçan penaltının üzerinden vakit geçmeden Miguel Crespo ile 45+4. dakikada bir gol daha bulan Fenerbahçe, soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi. İlk yarıdaki performansını 2. yarıya da taşıyan Fenerbahçe, girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, 70. dakikada Enner Valencia'nın golüyle farkı 4'e yükseltti.

        4

        Ataklarına devam eden Fenerbahçe, 76. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 5-0'a getirdi ve sarı-lacivertliler bu skorla maçtan galip ayrıldı. Fenerbahçe, bu galibiyetle ligde puanını 6 maç sonunda 13'e yükseltti.

        5

        6 MAÇTA 20 GOL!

        Fenerbahçe, bu sezon ligde gol yollarında etkileyici bir performansa imza atıyor.

        6

        Ligde ilk 3 maçında 13 gole imza atan sarı-lacivertliler, golsüz tek maçını ise 10 kişi kaldığı karşılaşmada Konyaspor deplasmanında yaşamıştı.

        7

        Alanyaspor'dan önce Kayserispor'a da sahasında 2 gol atan sarı-lacivertliler, Alanyaspor'u da 5 golle geçti.

        8

        Sarı-lacivertliler, ligde bu sezon toplamda çıktığı 6. karşılaşmada rakip filelere 20 gol atarak, maç başına 3 golün üzerinde bir performansa imza attı.

        9

        PSG'DEN SONRA FENERBAHÇE

        Sarı lacivertliler, bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde maç başına en fazla gol atan ikinci takım olmayı başardı.

        10

        Opta verilerine göre sarı lacivertliler, bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde maç başına en fazla gol atan ikinci takım olmayı başardı.

        11

        PSG - 3.6 (7 maç 25 gol)

        Fenerbahçe - 3.3 (6 maç 20 gol)

        12

        Fenerbahçe'nin 6 haftada aldığı skorlar:

        Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor

        Kasımpaşa 0-6 Fenerbahçe

        13

        Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor

        Konyaspor 1-0 Fenerbahçe

        14

        Fenerbahçe 2-0 Kayserispor

        Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor

        15

        Öte yandan sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi gruplarında Dinamo Kiev ve Rennes takımlarının ağlarına toplamda 4 gol bıraktı.

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ