Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü rapçi Murda sahneye para atan seyirciye böyle kızdı: Dansöz müyüz! - Günün magazin haberleri
        1

        Son olarak Hadise ile "İmdat" isimli şarkısını hayranlarıyla buluşturan rapçi Murda, geçtiğimiz gün bir plajda sahneye çıktı. Sevilen şarkılarının seslendiren rapçi, bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlendi.

        2

        "O PARANIN 200 KATINI SURATINA FIRLATIRIM!"

        Şarkısını yarıda keserek tepki gösteren ünlü rapçi, para atan seyirciye "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol!" ifadelerini kullanarak karşılık gösterdi.

        3

        Murda'nın kullandığı "dansöz" kelimesi, oryantal Didem Kınalı'yı kızdırdı.

        4

        "HİÇ HOŞ OLMAMIŞ"

        Kınalı, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Tabii ki orada böyle bir şey yapılması hoş değil ama şunu biliyorum ki düğünlerde derneklerde İbrahim Tatlıses olsun Sibel Can olsun onların da kafasından aşağı para attıklarını biliyorum, görmüştüm. Tabii ki beachte yapılması hiç hoş olmamış." dedi.

        5

        "BİZİ GERMEYİN!"

        Daha sonra "Ben sadece 'Ben dansöz değilim' kelimesine takıldım." şeklinde konuşan ünlü isim, sözlerini şöyle sürdürdü:

        Aşağılayıcı bir kelime kullanıyorsan farklı bir kelime seçebilirsin. Yani sanırım onun da bir boşluğuna geldi bu kelime. Gerçekten artık bu tarz şeylerde "dansöz" kelimesinden çok sıkıldım. "Dansöz" kelimesinin bu kadar aşağılayıcı şekilde kullanılmasından sıkıldım. Ben değil tüm meslektaşlarım sıkıldı, onların adına konuşuyorum. "Bana niye para atıyorsun!" diyebilirsin, küfür edebilirsin, hakaret edebilirsin ama ben kendi mesleğimi artık böyle bu şekilde etiket yapılmasından ve dışlanmaktan çok sıkıldım, sıkıldık haberiniz olsun.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ