Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Real Madrid: 2 - Chelsea: 3 | Bayern Münih: 1 - Villarreal: 1 - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk yarı finalistler belli oldu. Real Madrid, İngiltere'de 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Chelsea'yi uzatmalar sonunda 3-2 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Bayern Münih ise İspanya'da 1-0 yenildiği Villarreal'i ağırladı. İlk maçı 1-0 kazanan İspanyol temsilcisi rövanştan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak yarı finale yükseldi.

        Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Chelsea'yi konuk etti. Londra'daki ilk maçı 3-1'lik skorla kaybeden Chelsea, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye hızlı başladı.

        15. dakikada maçta gol perdesi açıldı ve Mason Mount, İngiliz ekibini 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı Chelsea'nin üstünlüğü ile noktalandı.

        İkinci yarıya hızlı başlayan da konuk ekip oldu. 51. dakikada Antonio Rüdiger farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. 65. dakikada Marcos Alonso'nun attığı gol, VAR incelemesinin ardından geçersiz sayıldı.

        75. dakikaya gelindiğinde Real Madrid savunmasını üst üste çalımlarla eksilten Werner, skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. Carlo Ancelotti 78'de hamlesini yaptı ve Marcelo ile Rodrygo oyuna girdi.

        80. dakika oynanırken Modric'in ortasına harika bir vuruş yapan Rodrygo farkı 2'ye indirdi ve normal sürenin sonucunu söyledi: 3-1. İlk uzatma devresinde iki taraf da temkinli bir futbol ortaya koyarken Karim Benzema 96. dakikada sahne alarak skoru 3-2'ye getirdi.

        REAL MADRID - CHELSEA MAÇI İÇİN TIKLAYINIZ

        52' Lewandowski | 88' Chukwueze

        Villarreal, Bayern Münih'i eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takım arasına girdi.

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında oynanan çeyrek final rövanş maçında Alman ekibi Bayern Münih, deplasmanda 1-0 yenildiği İspanyol temsilcisi Villarreal'i ağırladı.

        Bayern Münih, Lewandowski'nin 52. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Fakat Villarreal, Chukwueze'nin 88. dakikadaki golüyle turnuvada 6 şampiyonluğu bulunan Bayern Münih'i eledi.

        Villarreal, tarihinin Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi derecesi olan yarı finale, 2006'dan sonra bir kez daha yükseldi.

        REKLAM
        BAYERN MÜNİH - VILLARREAL MAÇININ DETAYLARI TIKLAYINIZ...
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ