Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Real Madrid Manchester City MAÇ SONUCU - ÖZETİ! Real Madrid dağıldı! Avantajı City kaptı - Futbol Haberleri

        Manchester City, Real Madrid'i UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup etti! İngiliz ekibi galibiyete Gabriel Jesus ve Kevin De Bruyne ile uzandı!

        Düşük tempoda geçen mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken Isco 60. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

        1-0 geriye düştükten sonra rakip kaledeki ataklarını iyiden iyiye sıklaştıran Manchester City aradığı golü 78'de buldu. Altıpas içerisinde açılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Gabriel Jesus, skora dengeyi getirdi. Real Madrid cephesi golde Brezilyalı yıldızın Sergio Ramos'u ittiği şeklinde itirazlarda bulundu.

        Manchester City 83. dakikada penaltı kazandı! Topun başına geçen Kevin de Bruyne, İngiliz ekibini 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

        REKLAM

        Dakikalar 86'yı gösterdiğinde Sergio Ramos kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

        Maçta başka gol olmayınca Manchester City sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

        NASIL GELDİLER?

        Devler Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'la birlikte A Grubu'nda yer alan Real Madrid, PSG ve Club Brugge'le mücadele etmiş ve 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlikle topladığı 11 puanla bir üst tura yükselmişti. Grup aşamasındaki ilk maçında PSG'ye deplasmanda 3-0 mağlup olan İspanyol temsilcisi, ikinci mücadelede ise Club Brugge karşısında zorlanmış ve 2-0 geriye düştükten sonra 2-2'lik beraberliği zor kurtarmıştı. Üçüncü maçında Galatasaray'ı Türk Telekom Stadı'nda 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Real Madrid, dördüncü maçta Galatasaray'ı 6-0 mağlup etti. İspanyol temsilcisi evindeki PSG maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılırken grubun son maçında Club Brugge'ü deplasmanda 3-1 mağlup etti.

        Atalanta, Shakhtar ve Dinamo Zagreb'le birlikte C Grubu'nda yer alan Manchester City ise 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak grubunu namağlup şekilde 14 puanla lider tamamladı. İlk maçında Shakhtar'ı deplasmanda 3-0, sonrasında evinde Dinamo Zagreb'i 2-0'la geçen İngiliz ekibi, üçüncü maçında Atalanta'yı evinde 5-1 mağlup etti. Dördüncü maçında Atalanta'yla deplasmanda 10 kişi kaldığı mücadelede 1-1 berabere kalan Pep Guardiola ve öğrencileri, beşinci karşılaşmadaShakhtar'la 1-1 berabere kaldı. Gruptaki son maçında Dinamo Zagreb'e konuk olan Manchester City, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ