Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Robinho Sivasspor ile anlaştı - Robinho kimdir? - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Demir Grup Sivasspor, Brezalyalı dünyücü ünlü futbolcu Robinho ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

        Demir Grup Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, uzun süreden beri tranfser görüşmesi yaptıkları Brezilyalı futbolcu Robinho ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sarılar, Robinho'nun yarın kente geleceğini ifade etti. Duyurunun yapılması ile Demir Grup Sivasspor taraftarları büyük coşku yaşadı.

        Real Madrid, Manchester City ve Milan gibi üst düzey kulüplerde forma giyen 34 yaşındaki Robinho için görkemli bir karşılama yapılması bekleniyor.

        REKLAM

        1,5 YILLIK ANLAŞMA

        Demir Grup Sivasspor, Brezilyalı golcü Robinho ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli golcü, yapılacak son görüşmelerin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

        Transferi için Sivasspor'un uzun süredir mesai harcadığı ve son görüşmelerin ardından prensipte anlaşmaya vardığı Robinho, yarın Sivas'a olacak. Brezilyalı futbolcu, Sivassporlu yöneticiler ile son pürüzleri hallettikten sonra 1.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ