Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rus güzelin başını Instagram yaktı! Miss Moskova güzellik yarışmasında bir ilk!
        1

        Geçtiğimiz yıl Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Miss Moskova güzellik yarışmasının birincisi 25 yaşındaki Alesia Semerenko olmuştu. Ancak yarışmada 23 yıl sonra ilk kez bir güzelin tacı geri alındı.

        2

        Yarışma kurulunun Instagram hesabından yapılan duyuruya göre 2018 güzeli Alesia Semerenko, tacını ikinci güzel Kseniya Palenova'ya vermek zorunda kaldı. Alesia Semerenko'nun tacının geri alınmasına sebep olarak yıl içindeki hayır etkinliklerine katılmaması gösterildi.

        3

        Komsomolskaya Pravda'ya konuşan yarışmanın organizatörü Andreyevna-Falk, "Yarışmanın bitmesinin ardından geçen üç aydır hiçbir etkinliğe katılmadı, ona ulaşamıyoruz da. Ulaştığımızda da hasta olduğunu, iyi hissetmediğini söylüyor. Ancak Instagram'da aktif bir yaşam sürüyor" dedi.

        4

        Tacı alınan güzeli Instagram paylaşımları yaktı. Hasta olduğu gerekçesiyle Rus askeri paraşütçülerle düzenlenen etkinliğe katılmayan Semerenko'nun Instagram hesabından Maldivler'de fotoğraf paylaştığı görüldü.

        5

        Falk "Bu kadar kayıtsızlıkla daha fazla bir şey yapılamaz. Tacı ondan zor aldık. Ayrıca taç, içler acısı durumdaydı. Kırmış, tamir gerekiyor. Bu değerli bir taç, gümüş ve altın kaplamalı, yarı değerli taşlarla süslü" dedi.

        6

        Moskova'nın Krasnodar bölgesinin Armavir kentinde doğan güzel, daha önce Rusya Güzeli yarışmasına katılmış ve 20. olmuştu. Semerenko, uarışmayı kazandıktan sonra zafere giden yoldaki en büyük zorluğun uzun saatler alan provalar olduğunu belirtmişti.