Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bulgur Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Bulgur Kaynatmak ve Yemek Anlamı Nedir?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Rüyada görülen bulgur, genel olarak hayırlı bir rüya olarak değerlendirilir. Bulgurun bereketi ve zenginliği simgelediği bilinmektedir. Ancak rüyada bulgurun görülmesi hayırlı bir anlam taşırken, bulgurun döküldüğünün ya da atıldığının görülmesi rüya tabircileri tarafından kötü bir şekilde ele alınabilir. İşte, rüyada bulgur görmenin anlamı nedir? ve daha fazlası hakkında merak edilen rüya yorumları.

        Rüyada Bulgur Neye İşarettir?

        Gerçek hayatta rızık ve bolluk olarak tanımlanan bulgurun rüyalarda neye işaret ettiği kişiler için merak konusu olmaya devam ediyor. Rüyada bulgur görmek genel anlamıyla yüksek kazançlara işarettir. Aynı zamanda kişinin bu kazançları helal yollarla kazandığına da dikkat çekilir. Rüyada bulgur gören kimsenin maddi açıdan sıkıntı çekmeyeceğine işaret edilir.

        REKLAM

        Rüyada Bulgur Görmek

        Rüyada bulgur görmek, rüya sahibinin zenginliğe kavuşacağına işaret eder. Görülen bulgurun miktarı arttıkça rüya sahibinin kazancının da artacağı rivayet edilir. Eğer kişi bulguru bir yerden bir yere taşıyorsa bu kısa süre içerisinde iş değiştireceğine ancak bu işinde de başarıyı sürdürerek kazancına kazanç katacağına delalettir.

        Rüyada Bulgur Pilavı Yemek

        Bulgur helal para ve bol kazanç olarak yorumlanır. Ancak kişiler bulguru pişirilmiş halde de görebilir. Bu kapsamda rüyada bulgur pilavı görmek de alimler tarafından hayırlı bir rüya olarak değerlendirilir. Eğer rüya sahibi bulgur pilavını yerken kendini görüyorsa bu sevilen ve sayılan bir kişilik ile çevresinde sözüne güvenilen bir insan olduğuna işarettir.

        Rüyada Bulgur Kaynatmak

        Rüya sahibi, rüyada kendini bulgur kaynatırken görüyorsa bu hane içinde kazancın yükseleceğine işaret eder. Bu rüya ile rüya yorumcuları, kişilerin sadece kendi evine değil, ihtiyaç sahibi olan kişilere de fayda sağlanacağı bir dönemin başlangıcını müjdeler.

        REKLAM

        Rüyada Bulgur Pilavı Pişirmek

        Rüyada bulgur pilavını kendi pişirdiğini gören kimse, farklı işler ve kişilerden kazanç elde edecektir. Bu rüya kişiler için büyük kazançlara ve zenginliğe işaret eder.

        Rüyada Bulgurun Döküldüğünü Görmek

        Bulgur bereketi ve bolluğu temsil eder. Eğer rüya sahibi bu bulguru döktüğünü görürse, kişinin elde ettiği kazancın kıymetini bilmeyeceği ve kısa sürede kaybedeceği anlamını taşır. Bunun yanı sıra bulguru dökmek kişinin aç gözlü ve doyumsuz biri olduğu için büyük zararlara düşeceğine de rivayet eder.

        Rüyada İnce Bulgur Görmek

        Rüyada ince bulgur görmek, rüya sahipleri için oldukça hayırlı bir rüya olarak ele alınır. Rüya sahibinin büyük başarılar ile birlikte makam ve mevki sahibi olacağına da işaret edilir. Burada her ne kadar rüya sahibinin giriştiği işlerde zorluklar yaşayacağı ve sıkıntılar yaşayacağına değinilse de rüya sahibinin azmi ile bunların teker teker aşılacağına da değinilir. Rüyada ince bulgur görmek kişiler için konut alımına da işaret eder.

        Rüyada Çuvalla Bulgur Görmek

        Rüya sahibi, rüyasında çuvalla bulgur gördüğünü görüyorsa bu hayatında tahmin dahi edemeyeceği bir rızık bolluğu ile karşılaşacağı anlamını taşır. Bulgur, rüyada kişilerin zorlukla ama helal yollarla kazanacağı kazançlara işaret ederken bunun çuvalla görülmesi elde edilen kazancın çok büyük olacağına delalet eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ