Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Deprem Olduğunu Hissetmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Deprem Olması Anlamı Nedir?

        Rüyada Deprem Olduğunu Hissetmek

        Rüyada deprem olduğunu hissetmek bir yandan iyi olaylara, diğer yandan kötü olaylara işaret eder. Rüya yorumu, kişinin mevcut hayatına göre farklı şekillerde yorumlanır. Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya; kişinin hayatında gelişecek yeni olaylara, bir yerden başka bir yere göç etmeye ve dolayısıyla yeni bir hayata delalet eder. Bazı rüya tabircileri ise rüyada deprem olduğunu görmek ve hissetmeyi farklı şekilde ele almıştır. Kişinin iş ve özel hayatında geçirdiği zorlu süreç olarak nitelendirilir. Bu rüyada dikkat edilmesi gereken en önemli detaylar evin yıkılıp yıkılmadığı ya da bölgedeki başka evlerin gördüğü hasarlardır. Tüm bu detaylar, bazen rüya sahibinin hayatını bazen de kişinin yaşadığı bölgede olacak olayları simgeler. Eğer evlerin yıkıldığı görüldüyse rüyayı gören kişinin yaşadığı bölgede ciddi bir sıkıntı yaşanacağı ve o bölgenin bir müsibete uğrayacağına delalet eder. Eğer deprem esnasında bölgedeki insanlar kaçışıyorsa yine benzer yorumlar yapılarak, o bölge halkını ilgilendiren önemli bir konu olacağına işarettir.

        Genel olarak rüyada deprem olduğunu hissetmenin pek çok yorumu bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şöyledir:

        • Bir yerden başka bir yere göç etmek
        • Okul ya da ev değiştirmek
        • Köklü değişimler
        • İş veya özel hayatta yaşanacak sıkıntılı bir dönem
        • İhanet veya hastalık haberi
        • Dost gibi görünen düşman
        • Bölgede yaşanacak bir müsibet

        Rüyada Deprem Olduğunu Ama Evin Yıkılmadığını Görmek

        Rüyadaki depremde evlerin yıkılmadığını, sadece sallandığını görmek, iyi olaylara işaret eder. Rüya sahibinin bazı kötü durumlar ile karşı karşıya gelebileceğini ancak bu olaylardan keskin zekası sayesinde kolayca kurtulacağını delalet eder. Bazı rüya yorumcuları, rüyada görülen depremde evlerin yıkılmamasını, rüya sahibinin manevi dünyasının zayıflığı ile ilişkilendirir.

        REKLAM

        Rüyada Deprem Olduğunu Görmek ve Dua Etmek

        Kişinin inancını simgeleyen bu rüya, zor bir sürecin içinde olan rüya sahibinin dualarıyla bu süreci kolaylaştıracağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin imanını kuvvetlendirmek için çevresinde ihtiyacı olan insanlara yardım etmesi gerektiği de bu rüyanın işaret ettiği mesajlardan biridir.

        Rüyada Evin Sallanması

        Rüyada evin sallanması, rüya sahibinin ailesi ile ilgili olayları simgeler. Aile içinde yaşanan sorunların ciddi boyutlara ulaşabileceği, bir kişinin ihanetinin ortaya çıkacağı ya da bir hastalığın öğrenileceği şeklinde yorumlanır. Bu zor süreçte rüya sahibinin güçlü kalması ve doğru adımlar ile karşısındaki kişilere doğru tepkiler vermesi gerektiği, rüya tabircileri tarafından bildirilen uyarılardandır.

        Rüyada Depremde Sallanmak

        Rüyada depremde sallanmak, tehlikeli bir döneme işaret eder. Rüya sahibinin çevresinde dost gibi görünen ve iyi niyetliymiş gibi davranan bir kişinin olduğu ancak bu kişinin düşmanlık ettiği mesajını içeren uyarıcı bir rüyadır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ