Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Diş Düşmesi Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Dişin Düştüğünü Görmek Anlamı Nedir?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Rüyada diş düşmesi hem hayırlı hem de hayırsız olarak yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Kişinin kendi dişinin düşmesini görmesi ve başkasının dişini düştüğünü görmesi de rüyaların farklı şekilde yorumlanmasında rol sahibi olur. Peki, rüyada dişin düşmesinin anlamı nedir? Nelere işarettir?

        Rüyada Diş Düşmesi Ne Anlama Gelir?

        Rüyada diş düşmesi, kişilerin hayatında yeni kapıların açılacağını müjdeler. Rüyada dişimin düştüğünü görmek neye işarettir? sorusunu soran kişi için sıkıntıların son bulacağı bir dönemin başlayacağına rivayet edilir. Bunun yanı sıra rüyada diş düşmesini gören kişi için hastalıkla mücadele edileceği bir dönemin başlayacağı da ifade edilebilir. Rüyada dişimin düştüğünü görmek hakkında yapılan rüya araştırmalarında karşımıza çıkan bu iki yorum kişilerin kafasını karıştırmaktadır. Ancak burada önemli olan diş düştüğünde kişinin nasıl bir yer ve durumda olduğudur. Eğer kişi temiz ve ferah bir yerde rahat bir şekilde dişinin düştüğünü görüyorsa bu sıkıntılarından tek tek kurtulacağına yorulur. Ancak rüya sahibi kirli ve sıkıntılı bir durum içinde dişlerinin düştüğünü görüyorsa bu gelecekte zorlanacağı konuların karşısına çıkacağına işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada Dişlerinin Çıktığını Görmek

        Kişiler, rüyalarda dişlerinin düştüğünü görebildikleri gibi, bunların çıktığını da görebilir. Rüyada diş çıkması ise diş düşürmenin aksine oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüyada dişlerinin çıktığını gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret edilir. Rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı güzel gelişmelerin yanı sıra aile ve sosyal hayatta da hayırlı sürprizler ile karşılaşılacağına rivayet edilir. Rüyada başkasının dişlerinin çıktığını görmek de rüya sahibinin çevresindeki kişilerin başına gelen güzel gelişmelerden fayda göreceğine yorulur.

        Rüyada Dişinin Koptuğunu Görmek

        Rüyada diş kopması, çok sık görülen ve araştırılan bir rüya değildir. Ancak diş kopması hayırlı anlamlar taşır. Rüya yorumcuları tarafından bu rüya, kişinin tek düze giden hayatından sıkıldığını ve yeni işlere açılmak istediğini gösterir. Aynı zamanda rüya sahibinin peşinden gelen ve kurtulmak istediği kişi ve olaylardan uzaklaşmak için hamle yapacağına rivayet edilir. Rüyada dişinin koptuğunu görmek sağlıklı bir hayatı da temsil eder. Rüya sahibinin hem ruhen hem de fiziken sağlık sorunlarını aşacağı ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

        REKLAM

        Rüyada Alt Dişlerin Dökülmesi

        Rüyada alt dişin döküldüğünü görmek hastalığı temsil eder. Rüya sahibinin akrabası olan bir kişinin hastalık ile mücadele edeceği bir sürecin habercisi olan bu rüya gelecekte de üzüntü ve kadere delalet eder. Rüyada alt dişin dökülmesi ile ilgili yapılan bir diğer yorum ise rüya sahibini direkt olarak ilgilendirir. Bu rüya ile kişinin yaşamında uğraşırken üzüleceği sıkıntılı durumların olacağına işaret edilir.

        Rüyada Dişinin Sallanıp Çıktığını Görmek

        Rüyada dişin sallanıp düştüğünü görmek, kişinin hayatında başına gelmesinden korktuğu olay ve kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder. Bu rüya sıkıntılar ile dolu bir sürecin başlangıcına delalettir. Evli olan kişiler için rüyada dişin sallanıp düştüğünü görmek ise boşanmaya rivayet eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ