Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Dişlerin Dökülmesi Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Dişlerin Avuca Döküldüğünü Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada görüp hoşlanılmayan hatta bazen etkisinden kurtulmanın mümkün olmadığı rüyalardan biri de diş rüyalarıdır. Bu rüyalardan biri rüyada dişlerin dökülmesi olarak bilinir. Bu rüya esnasında pek çok kişi ağzında kan da görebilir. Uyanıldığında bile etkisinden kurtulmanın çok zor olduğu dişlerin dökülmesi rüyası kişiye strese sokabilir. Bu rüya detaylarına ve bağlamına bağlı olarak yorumculara tarafından çeşitli şekillerde yorumlanmıştır. Biz de bu içeriğimizde rüyada dişlerin dökülmesi ne anlama gelir? Rüyada dişlerin avuca döküldüğünü görmek anlamı nedir? konularında ayrıntılı bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte rüyada dişlerin dökülmesi ile ilgili tüm merak edilenler…

        REKLAM

        Rüyada Dişlerinin Döküldüğünü Görmek

        Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek çeşitli anlamlara gelebilen bir rüyadır. Bazı yorumcular bu rüyayı hayırlı bazıları da hayırsız olarak görür. Rüyanın olumlu olduğuna inanan alimlere göre bu rüyayı gören kişinin ömrü uzar. Bir başka yoruma göre de bu rüyanın sahibinin kazancı artar ve işleri yoluna girer. Buna karşılık rüyanın hayırsız olduğunu düşünen yorumcular bu rüyanın ihanet anlamına geldiğini belirtmiştir. Rüyayı gören kişi sevdiği birine ihanetine uğrar ve güven sorunu yaşamaya başlar.

        Rüyada Dişlerin Avuca Dökülmesi

        Rüyada dişlerin avuca dökülmesi hayırlı görülen rüyalardan biridir. Bu rüyayı gören kişinin ömrünün uzayacağına inanılır. Bir başka yoruma göre de bu rüyanın sahibinin ailesi genişler. Eğer evli ise çocuk sahibi olur. Bekar ise de evlenir.

        REKLAM

        Rüyada Arka Dişlerin Dökülmesi

        Rüyada arka dişlerin dökülmesi genelde hayırlı görülen rüyalar arasında yer almaz. Bu rüyayı gören kişinin ailesiyle veya bir yakınıyla alakalı kötü haber alacağına inanılır. Bunun sonucunda rüya sahibi büyük bir üzüntü yaşar. Farklı bir yoruma göre de bu rüya ölün haberine yorulur. Bu rüyanın sahibinin sevdiği bir yakını vefat eder.

        Rüyada Ön Dişlerin Dökülmesi

        Rüyada ön dişlerin dökülmesi pek çok anlama gelebilir. Bunlardan biri rüya sahibinin güzel kazanç elde edeceği ile ilgilidir. Bir başka yoruma göre de rüya sahibine gelecek olan kazanç beklenmedik bir yerden gelen miras olabilir. Genellikle bu mirasın uzak akrabalardan birinden geleceğine inanılır. Fakat rüya sahibi bu mirasa sahip olmak için bazı evrak işlerini halletmelidir. Bunlarla uğraşması gerekebilir. Bu mirasa sahip olan kişi borçlarından kurtulup kısa zaman içinde rahat erecektir.

        REKLAM

        Rüyada Azı Dişin Düşmesi

        Rüyada azı dişin düşmesi çeşitli anlamlara gelebilir. Genellikle alimler bu rüyayı hayırlı görmezler. Bu rüyanın sahibinin ailesinden biri vefat edebilir ya da rüya sahibi ailesi ile ilgili üzücü bir haber alabilir. Her şekilde bu durum rüya sahibinin üzülmesine neden olacaktır.

        Rüyada Dişin Yerinden Çıkması

        Rüyada dişin yerinen çıkması pek hayırlı görülmez. Bu rüyayı gören kişi uğursuz ve şansız bir döneme girer. Bir başka yoruma göre de rüyayı gören kişi özel yaşamı ile ilgili şansızlıklar yaşar. Bir başka yoruma göre de rüyayı gören kişi maddi sıkıntılar yaşar. Eğer bu süreçte sabırlı davranabilirse sorunlarını çözüp rahat kavuşur. Aksi takdirde sorunları devam edecektir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ