Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Simit Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Simit Yemek ve Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Simit Görmek

        Rüyada simit görmek genel olarak hayırlı görülmektedir. Bu rüyayı gören kişi eğer evli değilse kısa zamanda içinde âşık olacağı biriyle tanışır ve kısmetli bir evlilik yapar. Diğer yandan rüya sahibinin kısmeti açılır ve kazancı artar. Rüyayı gören kişi eğer evliyse rüyanın yorumu değişmektedir. Evli kimseler bu rüyayı gördüklerinde yakınlarında kendilerine destek olacak dostların artacağına inanılmaktadır.

        Rüyada Simit Yemek

        Rüyada simit yemek pek çok anlama gelmektedir. Genelde simidin tazeliği, sıcaklığı, bayat olması, yanık hali, susamlı ya da susamsız olması rüyanın anlamını değiştirmektedir. Rüyada yenilen simit tazeyse rüya sahibinin şansının açılacağı ve aniden rızkının artacağına inanılır. Bir başka yoruma göre de bu rüyayı gören kişin uzun süredir beklentide olduğu müjdeyi kısa sürede alır. Diğer yandan eğer rüyada yenen simit bayat veya yanmışsa genelde bu rüya hayırlı görülmez. Genelde bu rüyayı gören kişinin gelir kaybına uğrayacağına inanılır. Ancak yine de yaşadıklarına sabredip çaba harcarsa rahata ulaşabilir.

        REKLAM

        Rüyada Simit Almak

        Rüyada simit almak genellikle rüya tabir edenler tarafından çeşitli şekillerde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi yakın bir dönemde çaba harcadığı her şeyin karşılığını almaya başlayacaktır. Ayrıca bu kişinin maddi ve manevi açıdan mutlu ve huzurlu olacağına inanılır. Bir başka yoruma da simidin simit tezgahından alınmasının rüyanın anlamını değiştireceğini belirtmektedir. Bu yoruma göre rüya sahibinin kazancını iyi şeyler için harcayacağına inanılır.

        Rüyada Simit Satmak

        Rüyada simit satmak genel olarak hayırlı bir rüyadır. Bu rüyanın sahibinin kısa zaman için kendi işini kuracağı düşünülür. Hatta belki bu işi yakın akrabaları ile ortak olarak bile yapabilir. Rüya sahibinin bu iş ile başarıya ulaşıp hayırlı ve bol kazanç elde edeceği düşünülmektedir.

        Rüyada Simit Poğaça Görmek

        REKLAM

        Rüyada simit poğaça görmek rüya tabir edenlere göre hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi eğer bekarsa kısa zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evlenir. Diğer yandan rüya sahibin yaşamı kısmetli hale gelir, zorlandığı konularda feraha ulaşır, korkularından emin olur. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüya sahibinin hedeflediği konularda başarıya ulaşacağına ve bu başarı için çevresinden yardım alacağına delalet eder.

        Rüyada Simit Yediğini Görmek

        Rüyada simit yediğini görmek rüya sahibinin maddi açıdan refaha ulaşacağına, hayırlı eşe, sağlıklı yaşama, kendisine fayda getirecek mala ve borçlardan kurtulmaya işaret eder.

        Rüyada Simit Yapmak

        Rüyada simit yapmak genelde hayırlı görülür. Bu rüyanın sahibi evli değilse kısa zamanda evliliğe adım atar. Eğer evliyse ve sorunlar yaşıyorsa bu sorunlarını kısa zamanda çözer mutluluğa ve huzura kavuşur.

        Rüyada Simit Dağıtmak

        Rüyada simit dağıtmak hayırlı bir rüyadır. Bu rüyanın sahibi çevresindeki olumsuz olaylardan kolay bir şekilde sıyrılmayı başarır. Çalışma yaşamında ve arkadaş çevresinde sevilen biri olur ve keyifli vakit geçirir.

        Rüyada Fırından Simit Almak

        Rüyada fırından simit almak rüya sahibinin bereketli rızık elde etmesine işarettir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişinin rızkının ve gelirinin artacağına inanılır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ