Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Vurulmak Ne Anlama Gelir ve Neye İşaret Eder? Rüyada Silahla Vurulmak Anlamı?

        Rüyada Vurulmak Ne Demek?

        Rüyada vurulmak ne demek? Sorusu bu rüyayı görenler ve yakınları tarafından mutlaka sorulmaktadır. Genel olarak rüya yorumcuları bu rüyayı gören kişinin sıkıntı ve kayıplarla karşılaşacağını söylemektedir.

        Rüyada Silahla Vurulmak Ne Anlama Gelir?

        Rüyada silahla vurulmak ne anlama gelir? Diye merak edenlere bu rüyanın genel olarak pek hayırlı olmadığını söyleyebiliriz. Bu rüyayı gören kişi sağlığını ve malını kaybedebilir. Ayrıca genel yaşamında huzur ve mutluluktan git gide uzaklaşabilir.

        Rüyada Silahla Vurulmanın Anlamı Nedir?

        Rüyada silahla vurulmanın anlamı nedir? diye merak edenlere bu rüyanın rüya sahibine sıkıntı ve sorun getirebileceğini söyleyebiliriz. Rüya tabircileri bu rüyanın keder ve üzüntüyü temsil ettiğini bildirmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Sırtından Vurulmak

        Rüyada sırtından vurulmak rüya sahibin çevresinin onun kötülüğü için çalışanların olduğuna delalet eder.

        Rüyada Vurulmak

        Rüyada vurulmak genel olarak rüya sahibinin keder ve sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir. Genel olarak rüya tabircileri tarafından bu rüya hayırlı görülmez. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir döneme gireceği ve bu dönemin uzun süreceğine inanılır.

        Rüyada Silahla Vurulmak

        Rüyada silahla vurulmak olumlu ve olumsuz iki farklı anlama gelmektedir. Olumlu yorumlayıcılara göre bu rüya temizlik ve saflığı temsil eder. Olumsuz yorumcular ise bu rüyanın rüya sahibin haksız yere cezalandırılacağı anlamına geldiğini belirtmektedir.

        Rüyada Kurşunla Vurulmak

        Rüyada kurşunla vurulmak rüyayı gören kişinin gıyabında onun hakkında olumsuz konuşulacağına işaret etmektedir. Bu nedenle rüya sahibi dikkatli olmalı ve çevresindeki insanları iyi gözlemlemelidir.

        REKLAM

        Rüyada Tabancayla Vurulmak

        Rüyada tabancayla vurulmak genelde temiz ve saf kimseye delalet etmektedir ancak farklı bir yoruma göre de bu rüyanın sahibi haksız yere bir cezaya çarptırılır ve ardından masumiyetini kanıtlamak için çaba harcar.

        Rüyada Kafadan Vurulmak

        Rüyada kafadan vurulmak çeşitli anlamlara gelmektedir. Bir yoruma göre, bu rüyayı gören kişi olumsuz olaylar yaşar ve aniden başına kötü şeyler gelebilir. Bununla beraber rüya sahibinin çalışma yaşamı ve sosyal yaşamında kayıplar ortaya çıkabilir. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin çalışma yaşamıyla ilgili alacağı kararlar konusunda temkinli olması gerektiğinin göstergesi niteliğindedir. Özellikle yeni bir işe başlayacak olanlar bu rüyayı görürlerse çok dikkatli adımlar atmaları gerekmektedir.

        Rüyada Bacağından Vurulmak

        REKLAM

        Rüyada bacağından vurulmak genel olarak kayıplar yaşanabileceği manasına gelmektedir. Bu kayıplar maddi de olabilir manevi de olabilir. Bir başka yoruma göre de bu rüya oldukça hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişinin yaşamında müjdeli, ani ve olumlu gelişmeler meydana gelir.

        Rüyada Vurulmak Ama Ölmemek

        Rüyada vurulmak ama ölmemek genel olarak olumlu görülmektedir. Rüyanın sahibi eğer bekarsa kısa zamanda biriyle tanışıp güzel bir yuva kurar. Bunun dışında genel olarak rüyayı gören kişinin çevresinde kabul gören ve sevilen bir kişi olacağına inanılır. Ayrıca bu rüya, rüya sahibin genel yaşamı huzurla geçeceğine delalet etmektedir.

        Rüyada Karnından Vurulmak

        Rüyada karnından vurulmak genel olarak rüya yorumcuları tarafından hayırlı kabul edilmez. Bu rüyayı gören kişinin nefsine köle olduğuna inanılır. Genel olarak rüyanın sahibi dünyayı önemseyen ve ahiret yaşamını unutmuş olan bir kişidir. Bu rüyanın rüyayı gören kişi için uyarı olduğu düşünülmektedir. Dolayısıyla yaşamını tekrar gözden geçirmesi tavsiye edilmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ