Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yengeç Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Yengeç Isırması Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Yengeç Görmek

        Rüyada yengeç görmek genel olarak hayırlı kabul edilmektedir. Bu rüyayı gören kişinin yaşamında olumsuzluklar sona erer ve bu kişi artık rahata ermeye başlar. Ekonomik anlamda rüya sahibinin rahatlayacağı anlamına da gelebilen bu rüya, bu kişinin çalışma hayatında da güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Farklı bir yoruma göre de yengeç rüyada genel olarak parayı simgelemektedir. Dolayısıyla rüya sahibinin para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağını söylemek mümkündür. Başka bir rüya tabir eden alim ise, bu rüyanın, rüya sahibinin genel yaşamında bir rahatlığı müjdelediğini belirtmiştir.

        REKLAM

        Rüyada Yengeç Isırması

        Rüyada yengeç ısırması hem olumlu hem de olumsuz anlamlara gelebilir. Bu rüyayı gören kişi yaşamında yeni tecrübelerle karşılaşır. Bazı yorumcular bu tecrübelerin etkilerinin pozitif bazıları da negatif olduğunu belirtmektedir. Ancak genel olarak eğer rüya sahibi bu tecrübelerden ders çıkarırsa yaşamı olumlu şekilde ilerler ve umduklarına kısa zamanda kavuştur.

        Rüyada Yengeç Yemek

        Rüyada yengeç yemek, rüyayı gören kişinin sosyal çevresinin artacağına işaret eder. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüya sahibinin haram rızık elde edeceğine delalet olup bu rızık ona hayır getirmeyecektir. Bu rüyanın olumlu mu yoksa olumsuz mu olduğuna karar vermek için rüyayı gören kişinin rüya anındaki ruh halini de hesaba katmak gerekir.

        Rüyada Yengeç Öldürmek

        REKLAM

        Rüyada yengeç öldürmek genelde pek hayırlı bir rüya olarak görülmez. Bu rüyayı gören kişi, kötü arkadaşlıklar yüzünden sorun yaşar. Hatta bazı yorumculara göre bu arkadaşlarıyla rüya sahibi yanlış işlere bulaşırsa yaşamı bir anda olumsuz bir döngüye girebilir.

        Rüyada Beyaz Yengeç Görmek

        Rüyada beyaz yengeç görmek genel olarak hayırlı kabul edilir. Bu rüyayı gören kişi yakın zamanda biriyle tanışır ve bu birliktelik evlilikle sonuçlanır. Eğer rüya sahibi evliyse mutlu ve huzurlu bir evlilik sürdürür.

        Rüyada Yengeç Sürüsü Görmek

        Rüyada yengeç sürüsü görmek, rüyayı gören kişinin çalışma yaşamında çekişmeler olacağına işaret eder. Özellikle rüya sahibi çevresinde bulunan ve kendisine samimi görünen kişilere karşı dikkatli olmalıdır.

        Rüyada Yengeç Yavrusu Görmek

        Rüyada yengeç yavrusu görmek, rüya sahibinin mirasla ilgili bir çekişmenin içine gireceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kişi miras sorunlarını kısa sürede çözebilirse ardından rahatlayacaktır. Ancak çözemezse sorunlar büyüyüp başına dert olacak seviyeye erişebilir.

        Rüyada Evde Yengeç Görmek

        Rüyada evde yengeç görmek, rüya sahibinin ailesi içerisinde sorunlar yaşayacağına işaret eder. Genelde rüyayı gören kişi ebeveyn ise çocuklarıyla ufak sorunlar yaşayabileceğine dair yorumlar yapılmaktadır. Eğer tartışmaların sonucunda küslük olursa, ufak çabalarla bu küslükler kısa zamanda düzelecek ve evin eski huzuru sağlanmış olacaktır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ