Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yeşil Elma Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Yeşil Elma Yemek Anlamı Nedir?

        Rüyada Yeşil Alma Görmek

        Rüyada yeşil elma görmek çeşitli anlamlara gelebilir. Ancak rüya tabir eden alimler genel olarak bu rüyanın hayırlı olduğunu belirtmektedir. Bu rüya, rüyayı gören kişinin helal yoldan bereketli bol kazanca sahip olacağına işaret eder. Diğer yandan eğer rüya sahibi bekarsa bazı alimler bu rüyanın evlilik anlamına da geleceğini belirtirler.

        Rüyada Yeşil Alma Yemek

        Rüyada yeşil elma yemek, rüya tabir eden alimler tarafından çok hayırlı görülür. Genelde bu rüya, rüya sahibi ya da çevresinde hasta olan birileri varsa onların iyileşeceğine delalet eder.

        REKLAM

        Rüyada Yeşil Elma Toplamak

        Rüyada yeşil elma toplamak, rüyayı gören kişinin yakınlarından birinden kendisine miras kalacağına işaret eder. Bu kişi aileden olmayabilir. Bu sayede rüya sahibinin kazancı artar.

        Rüyada Yeşil Elma Ağacı Görmek

        Rüyada yeşil elma ağacı görmek, rüyayı gören kişinin maneviyatını güçlendirecek davranışlarda bulunacağına işaret eder. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin çevresi ve ailesiyle iyi ilişkiler kuran biri olduğuna da delalet eder.

        Rüyada Yeşil Elma Yediğini Görmek

        Rüyada yeşil elma yediğini görmek, rüya sahibinin çok mutlu olacağı bir hediye alacağı anlamına gelir.

        Rüyada Ağaçtan Yeşil Alma Toplamak

        Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak genel olarak hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi tanınan ve şöhret sahibi biri olacaktır. Bir başka yoruma göre de rüya sahibi bol kazançlı ve mutlu olacağı bir iş yaparak kısa zamanda önemli paralar kazanır. Diğer yandan rüya sahibi iş girişiminde bulunup başarılı olabilir. Bazen bu rüya lüks yaşamı da simgeleyebilir.

        REKLAM

        Rüyada Yeşil Elma Almak

        Rüyada yeşil elma almak, rüya sahibinin helal yoldan kısmetli bol rızık elde edeceğine işaret eder. Bir başka yoruma göre, rüyayı gören kişi kısa zamanda çalışma yaşamında yükselerek başarılı olur. Bu rüyanın sağlıklı olmak ile de ilgisi olabileceği düşünülmektedir. Bu bağlamda rüyada yeşil elma almak, eğer rüya sahibinin bir hastalığı varsa kısa zamanda iyileşeceği anlamına da gelir.

        Rüyada Ağaçta Yeşil Elma Görmek

        Rüyada ağaçta yeşil elma görmek, rüya sahibinin gelirinin artarak bereketleneceği anlamına gelir. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin çaba harcayarak isteklerine ulaşacağına manasına gelebilir. Rüyada ağaçta yeşil elma görmek genelde hayırlı bir rüya olarak görülür. Hedefe ulaşılabileceğine de delalet edebilir.

        Rüyada Birinin Yeşil Elma Vermesi

        Rüyada birinin yeşil elma vermesi, oldukça hayırlı bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi uzun süredir beklediği güzel haberi alır. Bir başka yoruma göre de bu rüya maddi kazançlarla ilgilidir. Rüya sahibinin kazancı kısa sürede artar ve uzun süredir hayalini kurduğu rahat yaşamı yaşamaya başlar. Bu rüya hem maddi hem de manevi anlamda huzur anlamına da gelebilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ