Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Sabancı Vakfı'ndan 164 projeye 26 milyon TL destek - İş-Yaşam Haberleri

        Sabancı Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, vakfın 'Hibe Programı' için 2020 yılı başvuruları başlıyor. Sivil toplum kuruluşlarının “Kaliteli Eğitimin Desteklenmesi”, “Eğitime Erişimin ve Devamın Sağlanması” ve “Hak Temelli Yaygın Eğitim Çalışmalarının Desteklenmesi” alanlarındaki projelerinin destekleneceği belirtilen program için online başvuruların 2 Ocak-10 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi

        Kadın, genç ve engelli bireylerin eşit fırsatlara sahip olmalarını hedefleyen Sabancı Vakfı, bireylerin toplumsal hayata katılımlarında maruz kaldıkları ayrımcılıkla mücadele eden ve eğitim yoluyla güçlenmelerine katkıda bulunan projeleri bekliyor.

        REKLAM

        Sabancı Vakfı’nın Hibe Programı’nı sivil toplumun güçlenmesine ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunma hedefiyle hayata geçirdiğini belirten Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, "13 yılda 164 projeye 26 milyon TL’yi aşkın destek verdik. Bu süreçte vakıf olarak odağımıza aldığımız kadın, genç ve engelli alanlarında projeler üreten sivil toplum kuruluşlarıyla çalıştık. toplumsal gelişmenin sağlanmasında sivil toplumun gücü ve sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi önemli bir rol oynuyor" dedi.

        PROJELERE 250 BİN TL'YE KADAR DESTEK

        2020 yılı Hibe Programı’na başvuracak projelere 50 bin TL ile 250 bin TL arasında hibe desteği sağlanacak ve toplam 1,5 milyon TL destek verilecek. Desteklenecek projelerin en erken 13 Temmuz 2020’de başlaması ve en geç 12 Temmuz 2021 tarihinde sona ermesi gerekiyor. Başvuru yapacak sivil toplum kuruluşlarının en az bir ortak ile başvurmaları bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ