Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sadakatsiz oyuncuları: Sadakatsiz oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Sadakatsiz dizisinin konusu...

        İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz bu akşam 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yayın saati yaklaştıkça Sadakatsiz konusu ve oyuncuları izleyenlerin merak konusu oldu. Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu ne? Sadakatsiz ilk bölümde neler oldu?

        SADAKATSİZ OYUNCU KADROSU

        Cansu Dere, Asya Arslan

        Caner Cindoruk, Volkan Arslan

        Melis Sezen, Derin Güçlü

        Burak Sergen, Haluk Güçlü

        Eren Vurdem, Mert Gelik

        Yeliz Kuvancı, Bahar Gelik

        Özge Özder, Derya Samanlı

        Olcay Yusufoğlu, Serap Şenlik

        Nazlı Bulum, Nil Tetik

        Gözde Seda Altuner, Gönül Güçlü

        Emir Taro Tekin, Selçuk Dağcı

        Alp Akar, Ali Arslan

        SADAKATSİZ KONUSU NE?

        Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

        REKLAM

        SADAKATSİZ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Sadakatsiz 7 Ekim Çarşamba yayınlanan ilk bölümde mutlu bir evliliği olan Asya, kocasının ihanetiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Üstelik ihanet en yakınlarından gelmiştir. Hem kocasının hem de en yakın dostlarının ihanetiyle sarsılan Asya, şimdi ne yapacaktır?

        Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ