Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Nasıl seksi konuşulur?

        “Onunla iki yıldır birlikteyiz ve birbirimizle her şeyi konuşmaya açığız. İş seksi konuşmaya gelince, ben o tarz konuşmayı becerebilen kadınlardan değilim. Denediğimde partnerimin benimle dalga geçtiğini ve tabii kekelemeye başladığımı hatırlıyorum.”

        “Bebeğimin doğumundan beri kendimi seksi hisssetmiyorum. Seksi konuşabilmekse yakınımdan bile geçmiyor.”

        “Onunla seksi konuşabilmeyi istiyorum ama her defasında gülünç duruma düşeceğim korkusuyla kendimi durduruyorum.”

        Bu sözler hayali kahramanlara ait değil. İçimizden birilerinin, hatta bizim yakınmalarımız ne yazık ki... Oysa açık saçık konuşmak, utanılması ya da sakınılması gereken değil, arzuları canlı tutmayı sağlayan bir beceri.

        Kaba olmaktan, hakaret içeren sözler sarf etmekten söz etmiyoruz elbette. Pudra'nın haberine göre, sadece hayatımızın seksle ilgili olan kısmını biraz daha canlı hale getirmek niyetimiz. İngiltere’nin ünlü seks oyuncak markası Coco de Mer’in kurucusu Sam Roddick’in, “The Art Of Talking Dirty” yani, “Açık Saçık Konuşma Sanatı” adlı salonunda kadınlara verdiği seksi konuşma derslerinden notları aktarıyoruz. Bakın, adım adım seksi konuşma nasıl yapılır...

        Kendinizi seksi hissedin

        Her şeyden önce erotik konuşma, sadece ezberden bazı edepsiz sözleri söylemekten ibaret değil. Açık saçık konuşmayı denemeden önce kendinizle iletişim kurmak zorundasınız. Sahneyi kurun, mumları yakın, bütün vücudunuzu nemlendirici bir kremle ovun. “Kendinizi seksi hissetmedikçe seksi konuşamazsınız.” İşte anahtar bu! Ylang ylang mumu ya da tütsüsünü deneyin.

        Kendi kendinize çalışın

        Partnerinizle konuşmaya başlamadan önce, bugüne kadar söyleyemediğiniz cinsel organ isimleri gibi argo kelimeleri kendi kendinize söyleyin ve bu kelimelerle aranızdaki mesafeyi kısaltın.

        Ses tonunuzu ayarlayın

        Konuşmaya yumuşak başlayın ve konuşmanızı bunun üstüne inşa edin. Cazibenin gücü sesle başlar. Ses tonunuzu daha düşük tutun, yumuşak ve yavaş konuşun.

        Yazarak anlatın

        İstediğinizi söyleyemiyorsanız bir parça kağıdın üzerine yazın ve partnerinizin bulacağı bir yere bırakın onu. “Bütün bir geceyi üstünde geçirmek için daha fazla bekleyemem” gibi bir cümle mesela... Oldukça etkili bir yöntem!

        Telefonda konuşun

        Seksi konuşmayı telefonda yapmayı deneyin. Arkadaşlarıyla dışarıda olduğu ya da işte olduğu, yani konuşamadığı ve sadece dinlemek zorunda olduğu zamanlarda aramak daha iyi olacaktır. İç çamaşırı giymediğinizi ve onu düşünerek kendinize dokunduğunuzu anlatın. (Her şeyden önce telefonu partnerinizin açtığından emin olun tabii!)

        Onu bir meyve olarak hayal edin

        Açık saçık konuşmayı partnerinizle yüz yüze, gülümseyen, şımarık bir ifadeyle ve göz kontağını sürdürerek yapmayı deneyin. Açık saçık konuşmak, hiç aklında yokken bile onu “kapalı” konumdan “açık” konuma getirmeyi sağlar. Mesela partnerinizle konuşurken onu en sevdiğiniz meyve olarak gözünüzün önüne getirin ve ona onu nasıl yemek istediğinizi anlatın. Sandığınız kadar zor değil, merak etmeyin!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ