Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sakarya'da dehşet! Patronunu eşi ve kızını öldürüp intihar etti!

        Sakarya’nın Erenler İlçesinde tartıştığı patronu Ahmet Kuzgun’u sırtından vuran ve olay sonrası kayıplara karışan İsmail Bozbay, evine gidere eşi Aycan ve 3 yaşındaki kızı Serra’yı da öldürdükten sonra intihar etti. Bozbay'ıneve geldikten sonra eşini de Ahmet Kuzgun gibi namaz kılarken öldürdükten sonra küçük kızını da kalbinden vurduğu öğrenildi.

        Ramiz Kaan Oktar'ın edindiği bilgilere göre, Sakarya’nın Erenler İlçesinde Ahmet Kuzgun’a ait inşaat ofisinde çalışan İsmail Bozbay daha önce alacak ve verecek meselesi yüzünden tartıştığı patronuyla tekrar tartışma yaşadı. Tartışma büyüyünce Ahmet Kuzgun çalışanı İsmail Bozbay’ı ofisten kovdu. Dışarıya çıkan İsmail Bozbay bir süre sonra tekrar ofise dönerek o sırada namaz kılan Ahmet Kuzgun’a 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan kontrollerde Ahmet Kuzgun’un hayatını kaybettiği belirlenirken polis kayıplara karışan katil zanlısı İsmail Bozbay’ı yakalamak için çalışma başlattı.

        İsmail Bozbay tarafından öldürülen müteahhit olan patronu Ahmet Kuzgun.

        POLİS EVİNDE ÖLÜ BULDU

        Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İsmail Bozbay’ın ikametine gece 02:30 sularında yapılan baskında kapıyı kırarak eve giren emniyet ekipleri katil zanlısı Bozbay’ın yanı sıra eşi Aycan Bozbay ve 3 yaşındaki kızı Serra Bozbay’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağırılan 112 ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

        NOT BIRAKMIŞ

        Evde yapılan aramada İsmail Bozbay'ın intihar etmeden önce bıraktığı mektup bulundu. Bozbay'ın mektupta, alacağı olduğu Kuzgun'un parayı veremeyeceğini söylediğini, korkutmak isterken onu kazara vurduğunu yazdığı öğrenildi. Bozbay, ailesini ise kendisinden sonra perişan olmaması için öldürdüğünü yazdığı ortaya çıktı.

        İsmail Bozbay’ın bıraktığı notta küçük kızını öldürdükten sonra pişman olduğunu ancak olay sonrası ailesinin sorun yaşamaması için ailesini öldürdüğünü ve kendisinin de pişmanlık yaşayarak intiharı seçtiği ifadeleri yer aldı. 4 sayfalık not emniyet ekiplerince incelemeye alındı.

        Bozbay'ın bıraktığı notta "Ahmet'i korkutmak için yanıma aldığım silahla kavga sonrasında tekrar ofise girerek cinnet haliyle onu öldürdüm. Bu sebeple pişmanım. Eve geri geldiğimde eşimi ve kızımı öldürdüm. Kızım ve eşim benden sonra perişan olmasınlar istedim. Benim bugüne kadar ödenmemiş bir tane trafik cezam dahi yoktu. Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum, pişmanım" dediği öğrenildi.

        KOMŞUSU KONUŞTU: MERHABALAŞTIK, SAKİNDİ

        Sakarya’da yaşanan kan donduran olay sonrası eşi, çocuğu ve iş arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden İsmail Bozbay’ın, komşusu İsmail Fener yaşanan korku dolu geceyi anlattı. Fener, “İsmail Bey mülayim ve çok efendi bir adamdı, karıncayı bile incitecek biri değildi, o yüzden hepimiz şok olduk” dedi.

        Alacak-verecek meselesi tartışması sonucu iş arkadaşı Ahmet Kuzgun’u vurduktan sonra cinnet getirerek eve gelen ve burada da kızı ile eşini de öldüren İsmail Bozbay’ın komşusu İsmail Fener, korku dolu geceyi anlattı. Zanlı Bozbay’ın karıncayı bile incitmeyecek bir kişiliği olduğunu vurgulayan komşu Fener, olay sonrası yaşadıkları şoku dile getirdi.

        İsmail Bozbay’ın komşusu İsmail Fener, “Bizim de olaydan dün akşam haberimiz oldu. Gündüz saat 2 ila 3 arasında patronunu vurmuş. Vurduktan sonra eve gelmiş, eve geldikten sonra evde İstanbul’dan gelen misafirleri varmış. Akşam saat 20.00 da onları yolcu ettikten sonra, saat 22.00 sıralarında hanımını, küçük çocuk çocuğunu ve kendini vuruyor. Bizim tabi o esnada haberimiz olmadı. Benim saat akşam 19.00 sıralarında küçük sohbetim oldu, merhabalaştık gayet sakindi. Daha sonrasında gece saatlerinde sokakta kalabalığı gördüm. Polis arabalarından sokağa girilmiyordu. Sonradan öğrendim ki; eşi ve çocuğunu vurduktan sonra intihar etmiş. Silah sesini hiç kimse duymadı. Ben sol tarafta ki binada oturan komşusuyum, altındaki komşusu bile silah sesini duymamış. Yaşanan olay sonrası şok oldum. Daha sonrasında sabah saat 05.00 sularında polis ekipleri incelemelerini bitirdikten sonra elinde bir kaç tane yastıkla indi. Büyük ihtimalle yastık aracılığıyla vurduğu için silah sesi duymadık. İsmail Bey mülayim ve çok efendi bir adamdı, karıncayı bile incitecek biri değildi, o yüzden hepimiz şok olduk. Hanımı, çocuğu ve kendisini çok iyi bir insandı. Böyle bir şeyi yapacağını hiç tahmin etmezdik, hala daha şoktayız. Etrafı ile olan ilişkileri çok iyiydi. Kişisel olarak herhangi bir sıkıntısı yoktu. Ne olduysa o iş yerinde oldu. Olay sonrası buraya geldi demek ki cinnet getirdi. Patronunu saat 15.00 gibi vuruyor, akşam 19.00 gibi buraya geliyor. 4 saat geçiyor aradan ben balkondan selamlaşıyorum, gayet normaldi. Olaya karıştığını hiç belli etmedi. Sabaha karşı 05.00 gibi evden cesetleri çıkardılar” dedi.

        OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        Bozbay Ailesi'nin cenazeleri de otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince patronunu öldürdükten sonra eşi ve kızını öldürdüğü ihtimali üzerinde durulan olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ