Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Samar Dadgar'dan 'evlilik' sorularına yanıt! Özcan Deniz... - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Bir süredir Özcan Deniz ile aşk yaşayan İranlı modacı Samar Dadgar, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın geleneksel olarak düzenlediği alışveriş şenliğinde stant açtı. Tektaş yüzüğüyle dikkat çeken Dadgar, gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

        Samar Dadgar, "İlk kermesimiz. Çok heyecanlıyız, burada olmaktan da çok mutluyuz. Herkes yaz için salaş elbiseler arıyor. İnşallah seneye koleksiyonumuzu genişleteceğiz. Biraz dekolteyi seviyorum." dedi.

        2

        "BU YAZ DÜĞÜN YOK"

        Tektaş yüzüğü ve pembe kıyafetiyle dikkat çeken Dadgar, basın mensuplarının "evlilik" sorularına, "Yeni yılın ilk saatlerinde Kıbrıs’ta evlilik teklifi aldım. Çok mutlu oldum ama bu yaz düğün yok." yanıtını verdi.

        3

        "YÜKSEKLİK KORKUM VAR"

        Samar Dadgar’a Özcan Deniz ile çıktıkları Kapadokya tatili de soruldu. Modacı, "Çok güzel geçti. 'Asmalı Konak'ın çekildiği konağın önünden de geçtik. Balona ise binmedim çünkü yükseklik korkum var." dedi.

        Dadgar, ayrıca, "Özcan Bey'e bayram programında elimden geldiğince eşlik etmeye çalışacağım. Çok tatil gibi olmayacak. Daha çok konser olacağı için genelde İstanbul'da olacağız diye biliyorum." ifadelerini kullandı.

        4

        Sevgilisinin tarzını nasıl bulduğu sorusunu da cevaplayan Samar Dadgar, "Çok güzel giyiniyor. Tarzını çok beğeniyorum. Arada sırada fikir de veririm." şeklinde konuştu.

        Dadgar, sevgilisininin giyimine karışıp, karışmadığı sorulunca da, "Dekolteli ve mini elbiseleri onaylıyor." açıklamasını yapmıştı.

        5

        "HEDİYE GİBİ GELDİN, HOŞ GELDİN"

        Öte yandan Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açan Özcan Deniz'in, yeniden nikah masasına oturacağı iddia edilmişti.

        Dadgar, geçtiğimiz haftalarda tektaşının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Sevgilisiyle görüntülerinin de yer aldığı paylaşıma İranlı güzel, "Hediye gibi geldin, hoş geldin." mesajını not düşmüştü. Samar Dadgar'ın paylaşımı "evlilik" iddialarını güçlendirmişti.

        6

        KAPADOKYA AŞIKLARI

        Konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Dadgar ve Deniz, ardından soluğu Kapadokya'da almıştı. Baş başa tatil yapan çift, objektif karşısında poz vermişti. İkili, 2002-2003 yılları arasında Özcan Deniz'in başrol oynadığı 'Asmalı Konak' adlı dizinin çekildiği konağı da ziyaret etmişti.

        7

        "GÖZLERİNİN HAPSİNDEYİM"

        Deniz de sevgilisiyle çekilen bu karesini, "Ben yine gözlerinin hapsindeyim..." notuyla yayınlamıştı.

        8

        EVLİLİK BİTTİ, KAVGA BİTMEDİ!

        Ayrıca 2018 yılında evlenen şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan 2019'da olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı. Oğulları Kuzey'in velayet davasıyla gündemden düşmeyen Deniz ile Aktan, geçen yıl büyük bir kavgaya tutuşmuştu. Feyza Aktan, evinin önüne gelen ünlü şarkıcıya tokat atıp, tişörtünü yırtmıştı.

        9

        "OĞLUM SEN KİMSENİN KREDİ KARTI DEĞİLSİN!"

        Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin ardından Özcan Deniz, sosyal medya hesabından oğluna seslenerek "Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        VELAYET DAVASINDA KARAR

        Ayrıca 24 Aralık'ta görülen velayet davasında mahkeme, çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetmişti.

        11

        BERAAT ETTİ

        Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla, "yaralama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava da karara bağlanmıştı.

        Mahkeme, sanık Özcan Deniz'e 2017 ve 2019 yılında şikayetçi Feyza Aktan'a yönelik Türkiye'de ve Almanya'da "Basit yaralama" suçunu 6 aylık şikayet süresinden sonra şikayette bulunulduğu gerekçesiyle davanın düşürülmesine karar vermişti.

        12

        Özcan Deniz ile Samar Dadgar

        13

        Özcan Deniz ile Samar Dadgar

        14

        Özcan Deniz ile Samar Dadgar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ