Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim kararını verdi! Galatasaray'ın Denizlispor maçı 11'i - Denizli GS maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? - Galatasaray Haberleri
        1

        Sezonu çifte kupayla kapatan, yeni sezonu ise yine kupayla açan Galatasaray, Cemil Usta Sezonu'ndaki ilk maçında Denizlispor'a konuk oluyor. Galatasaray ile Denizlispor, ligde 9 yıl aranın ardından karşı karşıya geliyor... Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den yayınlanacak.

        2

        Galatasaray'da bel fıtığı operasyonu geçiren ve cezası bulunan Fatih Terim, Denizli kafilesinde yer almadı. İmparator seyahat öncesinde oyuncularla bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.

        3

        Fatih Terim takıma seslenerek "Sezonu kupayla kapattık, kupayla açtık. Bu maç, çıkacağımız uzun bir yolun başlangıcı. Kamp dönemlerinde sıkı çalıştınız, şimdi aynı özveriyi sizden sahada göstermenizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

        4

        İyi bir başlangıcın önemine vurgu yapan Terim, "Bizi her fırsatta destekleyen taraftarımızı unutmayın. Lige nasıl başlarsak öyle gider. Bu maçı 3 puanla kapatalım ve lige iyi başlayalım" dedi.

        5

        Transfer döneminde kadrosunu Jean Michael Seri, Emre Mor, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Okan Kocuk ve Valentine Ozornwafor'la güçlendiren Galatasaray'da Kostas Mitroglou ve Ozornwafor, Denizli'ye götürülmedi.

        6

        ŞENER, EMRE VE FEGHOULI DE YOK

        Galatasaray'da adaptasyon ve kondisyon çalışmalarına başlayan Şener Özbayraklı ile Emre Taşdemir'in yanı sıra böbrek taşı operasyonu geçiren Sofiane Feghouli de Denizli kafilesinde yer almadı.