Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un İlkadım İlçe Belediyesi, 2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilanreklam vergisinin taksitini yatıracak olan vatandaşlar için vezneye ulaşma kolaylığı sağlıyor. Bu kapsamda vezne tahsilat noktaları kentin birçok noktasında hizmet verecek.

        2019 yılı emlak, çevre temizlik ve ilanreklam vergilerinin taksitlerini çeşitli sebeplerden dolayı vergisini yatırmak üzere belediyeye gidemeyecek olan vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı, Yeraltı Cami, Gençlik Parkı ve Gazi Park olmak üzere 4 noktada belirlenen vezneler ile ödemelerini gerçekleştirmeye devam edebilecek. Vezneler sabah 08.00 ile akşam 16.00 kadar hizmet verecek.

        "Halkımıza hizmet olarak geri dönüyor"

        Vergi ödemesini son günlere bırakarak yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşların günlük rutin işleri arasında 4 noktada kurmuş oldukları ödeme noktalarında rahatlıkla ödeme yapabileceklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Vatandaşlarımıza ebelediye uygulamaları, kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Yatırdıkları vergilerin her kuruşu hizmet olarak İlkadım halkımıza geri dönüyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler