Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tayfur KARA/SAMSUN, (DHA)MUĞLA merkezli 9 ilde yaklaşık 1,5 milyon kişinin kredi ve banka kartı bilgilerini çalan çeteye yönelik operasyon kapsamında Samsun´da gözaltına alınan O.A.´nın evinde yapılan aramada çok sayıda kredi kartı, bellek ve hard disk ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla merkezli 9 ilde düzenlenen operasyon kapsamında çalışma başlattı. Ekipler, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi´nde yaşadığı belirlenen O.A.´yı takibe aldı. Şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı. Evde yapılan aramada çok sayıda kredi kartı, bellek ve hard disk ele geçirildi.

        DEEP WEB ÜZERİNDEN SATIŞ

        Yürütülen soruşturma kapsamında çetenin yaklaşık 1,5 milyon kişinin kredi kartı ve kimlik bilgilerini ele geçirerek; kötü amaçlı yazılım satmak için kullanılan "dünyanın en büyük" darknet piyasası olduğu aktarılan 'Deep Web' üzerinden sattıkları belirlendi.

        Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelinin, ifadesi için Muğla İl Emniyet Müdürlüğü´ne götürüleceği öğrenildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Samsun Tayfur KARA

        2021-03-15 12:07:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler