Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Son dakika: "Satılmaz" dediler, fenomen oldu
        1

        ABD'de Pomeranian yetiştiricileri tarafından 'satılamayacak' kadar büyük bulunan köpek 5 aylıkken terk edildi.

        2

        Köpeğin fotoğraflarını sosyal medyada keşfeden sanatçı Kathy Grayson, sevimli yavruyu görür görmez sahiplenmeye karar verdi.

        3

        Bertram adını verdiği köpeğine sosyal medya hesabı açan Grayson, sevimli tüylü dostunu internette fenomen yaptı...

        4

        440 bine yakın takipçi kazanan Pomeranian cinsi köpek, şimdilerde sosyal medya kullanıcılarının kalplerini eritiyor...

        5

        Köpeğini sahiplenme sürecini anlatan Grayson, "Bir hayvan sitesinde Bert'ün 3 fotoğrafını gördüm. Küçük yüzü, mavi bandanası, dev pençeleri, gri gözleri vardı ve bana bir şeyler anlatmak istiyordu. Gördüğümde onu sahipleneceğimi anlamıştım" dedi.

        6

        Köpeği için "küçük bir ayı yavrusu" benzetmesini yapan Grayson, Bertram'ın New York sokaklarında tanındığını söyledi ve ekledi:

        7

        "Bert, boş zamanlarda galeride sanat uzmanı olarak çalışıyor.

        8

        Sevimli köpeği tanıyanlar ona hediyeler vermek ve fotoğraf çekmek için sanat galerisine geliyor. Hayranlara karşı her zaman çok iyi davranıyor."

        9

        En sevdiği yerin köpek parkı olduğunu belirten Grayson, "Sanat galerisinde çalıştığı için bütün gün benimle kalıyor, kesinlikle tercih ettiği şey bu.

        25
        26

        SAHİPLENİLEN KEDİ VE KÖPEKLERİN MUHTEŞEM DEĞİŞİMLERİ

        Bir evcil hayvan sahiplenmeye karar vermek gerçekten çok ciddi bir karar. Unutmayalım ki onlar birkaç aylık hevesler değil. Kedi ve köpekleri bunun bilincinde olarak sahiplenmek gerekir. Bu fotoğraflarda da terk edildikten sonra travma yaşayan hayvanların değişimleri yer alıyor. Bakılamadığı için terk edilen, sokağa atılan bu zavallıların sahiplendirildikten sonra ne kadar mutlu olduklarını yüzlerinden okuyabilirsiniz.

        27

        Örneğin bu kedi Tayvan'da 2006 yılında bulunduğunda perişan haldeydi! Şimdi ise o Şimdi ise gayet sağlıklı görünmüyor mu?