Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Bakan'dan esprili paylaşım: Neydim, ne oldum! - Magazin Haberleri
        1

        Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılında nikah masasına oturan oyuncu Seda Bakan, 2019'da da kızı Leyla'yı dünyaya getirmişti. Şimdilerde ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Bakan, eşi ve kızıyla birlikte Barcelona'ya gitti.

        2

        36 yaşındaki oyuncu, ailesiyle birlikte geçirdiği keyifli anları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        3

        Bakan, son olarak daha önce 2018'de bikinisiyle fotoğraf çekildiği plajda yeniden poz verdi. İki kareyi takipçileriyle paylaşan Seda Bakan, gönderisine "Neydim, ne oldum!' adlı çalışma." şeklinde esprili bir not düştü.

        4

        Bakan'ın, kısa sürede yoğun ilgi gören fotoğraflarına; Burcu Kara ve Umut Kurt gibi ünlü isimler yorum yaptı. Bakan'ın paylaşımlarına yakın arkadaşı şarkıcı Hadise de "Sen hep güzelsin Seda'm..." yorumunda bulundu.

        5

        "İKİNCİ ANNELİK EN ZOR KARARIMDI"

        Öte yandan Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda kısa arayla iki kez anne olmanın kendi kararı olduğunu açıklamıştı. Bakan, "Planlı bir hamilelik oldu. Ya Leyla’dan sonra kariyerime tüm hızıyla devam edecektim ya da ikinci kez anne olup, kariyerime öyle odaklanacaktım. Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20’lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "HAMİLELİĞİN İLK 3 AYI KOLAY GEÇMEDİ"

        Rahat bir ikinci hamilelik geçirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Güzel geçiyor hamilelik. İstediğimi yiyebiliyorum. Leyla'ya da vakit ayırmak kolay oluyor. İlk 3 ay hiç kolay geçmemişti ama şimdi rahatım." demişti.

        7

        Hamilelik dönemlerinde aşerme yaşamadığını söyleyen Bakan, "İlk hamileliğimde eğlence olsun diye aşermesem de her şeyi istedi canım. Bunun bedelini 30 kilo alarak ödedim ama şimdi dikkat ediyorum." derken, ilk bebeğinde de doğum kilolarından dansla kurtulduğunu söylemişti.

        8

        İnternette çok beğenilen Shakira dansı ve Hint dansı performanslarını yaptığı sırada kilo verme çalışmaları içinde olduğunu söyleyen Seda Bakan, "İkinci doğum sonrası da yeni danslar planlıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        PRENSES DOĞUMU YAPACAK

        Normal doğum mu tercih edeceği sorusuna esprili bir yanıt veren oyuncu, "Normal doğum olmayacak. Prenses doğumu tercih ediyorum. Prensesler gibi makyajımla gider, doğururum." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ