Seda Bakan: Estetik yaptırırsam eşim beni boşar
Oyuncu Seda Bakan, "Hiç estetiğiniz var mı?" sorusuna yanıt verdi. Bakan, "Yok ama yaptırmayı çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam, eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" dedi
Geçtiğimiz günlerde eşinin romantik olduğunu söyleyen Bakan, "Romantik ama bebek olduktan sonra farklılaşıyor her şey. Genel olarak böyleyiz" şeklinde konuşmuştu.
Seda Bakan, "Leyla'ya kardeş düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır, hayır. Şu an düşünmüyoruz" yanıtını vermişti.
"Leyla ile aramız çok iyi, benden başka kimseyle durmuyor" diyen oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:
Çalışmaya başladım ama annelik güzel, iyi geçiyor. Emzirmeye devam ediyorum. O biraz zorluyor bizi ama genel olarak iyi durumdayız. Buralara gelmekle böyle tedirgin oluyoruz ama açıkhava olduğu için sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Yani dediğim gibi; her şey yolunda.