Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan'ı çıldırtan yorum! Cevabı olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yüzüne bir estetik daha yaptırdı. Sayan, 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdirdi.

        2

        Ünlü şarkıcı, operasyon sonrasında bu fotoğrafını yayınladı. Sayan fotoğrafının, estetik öncesine ait olduğunu söylese de, paylaşımı Instagram'da büyük yankı uyandırdı.

        3

        Sayan'ın gündem olan paylaşımından sonra Muazzez Ersoy’un “Kendine benzemek ne güzel... Filtresiz” notuyla fotoğrafını paylaşması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından manidar bulundu. Seda Sayan, bu sözlerin hedefindeki ismin kendisi olduğunu yazan bir takipçiye şu yanıtı verdi: “Gerdirip gerdirip söylemeyenler... Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler.”

        4

        Erkek bir sosyal medya kullanıcısı da Sayan'a, "Tüküreyim dobralığına Muazzez Ersoy gerçek bir sanatçı, doğal bir kadın. Allah korkusu var. Seda Sayan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz. Edepsiz" yorumunu yaptı.

        5

        Bu mesaj karşısında sinirlenen Seda Sayan ise "Ulan yavşak sen kimsin ki benim Allah korkumu sorguyalabiliyorsun" diyerek karşılık verdi.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ