Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SEGEM sınav sonuçları 2018 açılandı! Teknik Personel Yeterlilik Sınav sonucu sorgulama

        Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) tarafından 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılan ve sigorta acentesi olarak çalışmak isteyen adayların katıldığı SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınavı'nın sonuçları açıklandı. Peki, SEGEM sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte 2018 SEGEM sınav sonuçları ekranı...

        SEGEM SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2018

        SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınavı 20 Mayıs'ta 7 il merkezinde gerçekleştirildi. Adayların merakla beklediği SEGEM sınav sonuçları 30 Mayıs'ta açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına, http://www.segem.org.tr/SinavSonuclari.asp bölümünden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulama yapabilecekler.

        SEGEM SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
        REKLAM

        SINAVI GEÇMEK İÇİN KAÇ PUAN ALMAK GEREK?

        Sınavda, 100 üzerinden en az 60 alan her aday, sertifika almaya hak kazanacak. Sınav sonuçları SEGEM internet sitesinin “Sınav Sonuçları” bölümünden açıklandı. Adaylar Teknik Personel Yeterlilik Sınavı Sertifikasını, sınav sonucunun açıklandığı tarihten itibaren 180 gün boyunca “Sınav Sonuçlarım” bölümünden görüntüleyebilecek ve bu alandan yazdırabilecek.

        Üçüncü Seviye Sınavlarını başarı ile tamamlayan Aktüer adaylarının, Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirlenen gerekli nitelik ve şartları taşıdıklarını gösterir aşağıdaki belgeleri SEGEM’e iletmeleri gerekmektedir.

        Başvuru dilekçesi (Dilekçede yazışma adresinin belirtilmesi gerekmektedir.)

        Diploma Fotokopisi

        Mesleki Tecrübeye İlişkin Belge

        Sınav Başarı Belgesi

        T.C. Kimlik Fotokopisi

        Arşiv Kaydını içerir Adli Sicil Kaydını gösterir belge

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ