Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selen Görgüzel plaja indi! - Son dakika Magazin haberleri
        1

        2014 yılında nikah masasına oturan yönetmen Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini mart ayında noktalamıştı. Zor günleri atlatan Görgüzel tatil, sezonunu Bodrum'da açtı.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Görgüzel, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajda görüntülendi. Uzun süre güneşlenen şarkıcı, ilerleyen saatlerde kendini Ege'nin mavi sularına bıraktı.

        3

        Bir kadın arkadaşıyla tatile çıkan 43 yaşındaki Görgüzel, fit vücuduyla plajda meraklı bakışları üzerinde topladı.

        4

        "HAMDİ'YE NEGATİF TELKİNLERDE BULUNDULAR"

        Görgüzel, Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra çarpıcı itiraflarda bulunmuştu.

        Şarkıcı, "Hamdi ile aynı projede yer alırım ama zaman geçmesi lazım. Ayrıldıktan sonra bir ortak dostumuzun bana karşı takındığı tavır beni üzdü. Zeynep (Hamdi Alkan’ın kızı) beni aramadı ama bir mesaj attı. İçeriği destek amaçlıydı. Hamdi’nin ailesinde Hamdi’ye negatif telkinlerde bulunanlar oldu." dedi.

        5

        "HER ŞEYİ GERİ VERDİM"

        Evlilikleri boyunca Hamdi Alkan’ın aldığı hediyeleri geri verdiğini söyleyen Görgüzel, "Tektaşı o aldı bana. Onun aldığı tektaşla mı dolaşacağım. Ya da biriyle tanıştım o tektaşı ona mı göstereceğim. Kadın çalışamamıştır, adam kadını çalıştırmamıştır ayrılırken bunun vebali sorumluluğu vardır. Bu durumda anlarım ama evlilik boyunca ikisi de çalışınca durum böyle olmuyor. Sonuçta aynı şartlardasın! Bu erkeğin inisiyatifiyle alakalı artık. Yapan da var yapmayan da benim böyle bir talebim olmaz." ifadelerini kullandı.

        6

        "HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIM"

        Hamdi Alkan’ın zor günlerinde destek olmadığı iddialarına da cevap veren Görgüzel, "Hamdi Bey’in annesi 90 yaşında ve çok uzun zamandır hasta. O gün özellikle bir partileme söz konusu değil o gün sahnedeydim pasta kesildi. Ben o gün orada çalışıyordum. Doğum günümdü mekan sahibi pasta kesti Hamdi Bey de o gün oradaydı basına görünmek istemedi. Sosyal medyada gördükleriniz her zaman doğru değil. Öyle ağır şeyler yazıyorsunuz ki yapmayın benim de canım yanıyor. Eleştiriye her zaman açığım ama hakaret etmeyin. Beni sevmeyebilirsiniz, beni tanımadan bir sürü önyargın vardır ama bana hakaret etme! Onları benim ailem de okuyor, artık canım acıyor yapmayın. Benim 9 yıllık yuvam yıkılmış, yana yakıla sahneye çıktım. Okuduğunuz bir başlıkla yorum yapmayın, araştırın da öyle yazın. Bu süreçte benim canım çok acıdı. Ben çok alışkanlıklarına bağlı bir kadınım. Yıllarca emek ettiğiniz hayatın bir günde bitmesi, her ne kadar bitmesi gerekiyor olsa bile insanın canını acıtıyor. Ben mahkemeden çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım. Canım acıyorsa ağlarım. Üzüldüm çünkü… Benim acıma bu kadar duyarsız davranılması üzdü. O evden çıkarken tekrar geri gelecekmişim, tatile gidiyormuşum gibi hissettim." şeklinde konuştu.

        7

        "PANDEMİ DÖNEMİNDE BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK"

        Görgüzel daha önce de şunları söylemişti:

        Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Koronavirüs pandemisi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük.

        8

        ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN ALDI

        Selen Görgüzel, "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmüştü. Sahne öncesinde Kangı, Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almıştı.

        9

        Görgüzel, oyun sonrası ise "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusuna, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım." yanıtını vermişti. Görgüzel'in bu sahnesi ve açıklamaları uzun süre konuşulmuştu. Ancak oyuncu, boşanmalarının nedeninin bu sahne olmadığını söylemişti.

        10

        ROMA'DA EVLENDİLER

        Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, 2014'te İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ