Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin Ciğerci: Mutlu bir anne adayı fotoğrafı - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı futbolcu Gökhan Çıra ile yaklaşık sekiz ay önce evlendi.

        2

        36 yaşındaki Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olmak için harekete geçti.

        İkiz annesi olmaya hazırlanan Selin Ciğerci, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        Ciğerci, bu pozunu şu not ile yayınladı:

        Buraya çok mutlu bir anne adayı fotoğrafı bırakıyorum. Biz işlemlerimize başladık. Dua edin; bir aksilik olmasın, evladımızı seneye kucağımıza alalım.

        4

        Selin Ciğerci, eşi ile çekilen karesine ise "2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz biz. Uykusuz geceler, heyecan başladı" notuyla takipçileriyle paylaştı.

        5

        Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ciğeci, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Benim arkamdaki güçler; enerji, hırs, çalışma azmi hep genlerden geliyor, babam, ailem... Kocamın asla hiç yılmadan bana senelerdir 'Her şey çok güzel olacak sevgilim, söz veriyorum' demesi, benim ona 'Asla' diyip bağırmalarım, ağlayıp 'Bitsin bu ilişki' demelerim...

        6

        Kesinlikle unutmuyorum. Babamın ticaret fikirler, akılları hep küpe bana. Hep bana en büyük miras. Zamanında limon sandığında çorap satan bir adamın evladıyım. Bu hayatta badireler atlatılmadan hiçbir şey olmuyor.

        7

        O günleri düşündükçe daha çok çalışıyorsun. Seni aşağı çekmeye çalışanları görünce daha çok hırslanıp, kendini kamçılıyorsun. Onlar da lazım. İyi ki varlar. Allahım onlara da versin ama kocamın kendi işindeki başarısı bambaşka.

        Aileden annemin sevgisini nasıl gördüysem, ben de Gökhan'a öyle davranıyorum. Kimsenin ne dediğini dinlemeden, umursamadan, kalbimi dinleyerek... Allah'ım sen çok büyüksün.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ