Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin Şekerci: Net bir proje yok - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile yaşadığı sürpriz aşk ile gündeme gelen Selin Şekerci (32), önceki gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        "NET BİR PROJE YOK"

        Gazetecilerle sohbet eden Şekerci, yeni sezonda ekranda olup olmayacağı hakkında açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Henüz belli değil. Okumalar oluyor ama net bir proje yok daha." diye konuştu. Ayrıca Selin Şekerci, giyim tarzıyla da dikkat çekti.

        2

        "ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ"

        İbrahim Selim ile ilişkisiyle ilgili sorulara yanıt veren Şekerci, "Özel hayatı konuşmayı çok sevmiyorum ancak her şey yolunda. İbrahim ile çok iyi anlaşıyoruz." şeklinde konuşmuştu.

        3

        "NASIL ŞAKA?"

        Yeni bir aşka yelken açan Selin Şekerci-İbrahim Selim çifti, geçtiğimiz ay soluğu Marmaris'te almıştıı. Tatil sezonunu açan ikiliden ilk fotoğraf gelmişti.

        Şekerci, Selim ile birlikte yer aldığı bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, eğlenceli paylaşımına, "Hanımlar, beyler! Selin Selim ile Bu Gece'nin konuğu İbrahim Şekerci..' Nasıl şaka?" ifadelerini not düşmüştü.

        4

        "BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ"

        Geçtiğimiz nisan ayında da İbrahim Selim'in sunduğu programa konuk olan Şekerci, bu fotoğrafı Instagram'dan, "Birbirimizi özlemişiz." sözleriyle paylaşmıştı.

        5

        "YİNE Mİ SEN GELDİN!"

        Ünlü oyuncu programda merak edilenlerini anlatmıştı. Sektöre çok erken yaşta girdiğini anlatan Şekerci, oyunculuk yaparken bir yandan da konservatuvara hazırlandığını ve her sene 9 Eylül Üniversitesi'nin sınavlarına girdiğini ifade etmişti.

        Ünlü oyuncu, yetenek sınavı jüri üyelerinin kendisine "Yine mi sen geldin!" dediklerini dile getirmişti.

        6

        "ISRARLA SINAVLARA GİRİYORDUM"

        31 yaşındaki Şekerci, "Her sene ısrarla giriyordum sınavlara. Hatta hiç unutmam bir jüri üyesinin, 'O zaten dizilerde oynuyor, gitsin televizyona iş yapsın. Onda tiyatro enerjisi yok' dediğini duymuştum. Sonra o jüri üyesi benim oynadığım bir dizi için seçmelere girdi. Başka bir şey söylememe gerek yok bence" sözleriyle kahkahalara boğmuştu.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ