Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seren Serengil kendisini öven yorumuyla sosyal medyanın gündeminde, Magazin haberleri
        1

        Seren Serengil olaylı bir boşanma süreci geçirdiği eşi Yaşar İpek'le yaşadıkları yüzünden zorlu bir dönemden geçiyor.

        2

        Yavaş yavaş kendisini toparlamaya başlayan Serengil'in yaptığı pozitif paylaşımlar takipçilerini de sevindiriyor.

        3

        Geçtiğimiz gün bir lens markasının yüzü olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Serengil'in paylaşımına bir takipçisi, "Sen lensleri bırak da arkandan kuyunu kazanlar ne olacak? Böyle herkes mi kazık atar sana ya Allah'ım neydi günahın Seren senin" yorumunu yaptı.

        4

        Seren Serengil de takipçisine verdiği yanıtla kendisini övmeyi abartınca sosyal medyanın diline düştü. İşte Seren Serengil'in o paylaşımı:

        5

        O kadar kıskanılacak bir yerdeyim ve ismim o kadar büyük ki herkes adımı kullanarak PR peşinde. Eski kocam, eski partnerim, eski kocamın ailesi ve sanat camiasındaki bir çok kadının tarihinde TV'de gösteremediği başarıyı gördüm.

        6

        Bu nedenle kıskananım yerimde olmak isteyenim çok ama hepsi çok başarısızlar TV'de bende daha iyisi yok. Bensiz de kimsenin esamesi okunmaz. Görüldüğü gibi benle herkes altın çağını yaşar kim son adreslerini görüyorsunuz.

        7

        Altın altındır çamura da batsa bu değişmez. Sadece üzerime sıçrayan bu çamurlardan bir an önce kurtulmak istiyorum. Farkındaysanız hiç biri ben olmadan yazılmıyor.

        8

        Serengil'e bu paylaşımından sonra sosyal medya fenomeni Pucca'nın da içerisinde bulunduğu takipçilerinden bazıları, "Kendimi şu kadarcık sevsem keşke", "Allah herkese Seren Serengil mütevaziliği versin", "Olayları abartma seviyem" ve "Şu kadar mütevazi olsam yeter" gibi yorumlarda bulundular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ