Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya'nın yaz kreasyonu - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan dönen Serenay Sarıkaya, bir arkadaşıyla birlikte yeniden tatile çıkmıştı. Yoğun çalışma temposuna bir süre ara veren Sarıkaya, denizin ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor.

        2

        BU KEZ SİYAH!

        Sıcak havayı değerlendiren ünlü oyuncu, bu süreçte bikinili pozlarını paylaşmayı da sürdürüyor. Yaz boyunca tatil fotoğraflarını yayınlayan Serenay Sarıkaya, son olarak siyah renkli dantelli bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        3

        İddialı pozlar veren Sarıkaya, bu kareleri de Instagram hesabından yayınladı. 1 Temmuz'da 30 yaşına basan Serenay Sarıkaya'nın gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        4

        "ÇEK KARDEŞİM"

        Şıklığıyla plajı podyuma çeviren ünlü oyuncu, dün ise siyah renkli üzeri yazılı olan bikinisi, pembe bandanası ve güneş gözlüğü ile kamera karşısındaydı. Sarıkaya, yaz kreasyonunu sergilediği pozlarını, "Çek kardeşim... Elini ver bana... Gel kardeşim... Neşe getirdim sana... Al kardeşim... Ye, iç, gül, oyna..." notuyla yayınlamıştı.

        5

        Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz sene ise yeşil renkli ve leopar desenli mayosuyla verdiği pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı.

        6

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

        Ünlü isim, yaklaşık 10 ay önce işletmeci Umut Evirgen ile birliktelik yaşadığını ilan etmişti. İkili, aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor.

        Evirgen, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum gününü bu paylaşımla kutlayarak, ilişkilerini sosyal medyaya taşımıştı.

        Sarıkaya ile çekilen fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Umut Evirgen, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun bir tanem..." notunu düşmüştü.

        7

        "İLİŞKİLERİMDE DUYGUSALIM"

        Öte yandan daha önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim." demişti.

        8

        "HAYATIMA BİRİNİN GİRMESİNE HAZIR DEĞİLİM" DEMİŞTİ

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum." ifadelerini kullanan oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." şeklinde konuşmuştu.

        9

        Sarıkaya, 2020'de ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        10
        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ