Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sevda Demirel'den Mehmet Akif Alakurt'a destek - Magazin haberleri
        1

        2001'de Best Model seçilen Mehmet Akif Alakurt hemen sonrasında oyunculuğa geçiş yapmış, 'Sıla' ve 'Adanalı' dizileriyle şöhret olmuştu. 2013'teki 'Fatih' ve 2014'teki 'Emanet' dizileriyle aradığını bulamayınca sektöre küsmüştü.

        2

        2016'da mesleği bırakıp Brezilya'da bir çiftliğe yerleşti. Son bir yılda saçları dökülen, sakal bırakan, kilo alan Alakurt'un bunalımda olduğu iddia edildi.

        3

        Bu süreçte eski oyuncunun Instagram mesajları da sertleşti. Takipçilerinin ''Sana neler oluyor?'' diye sorduğu Mehmet Akif Alakurt’'un son paylaşımı da sosyal medyada büyük tepki topladı.

        4

        Alakurt, ''Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin'' dedi.

        5

        '2. Sayfa' programına konuk olan Sevda Demirel, Mehmet Akif Alakurt'un tepki çeken 'Türk Kadını' paylaşımı hakkında "Türk kadınları bu yanlışları yapıyor, ben de zamanında yaptım ve terk edildim. Mehmet Akif Alakurt haklı ve doğru söylüyor" açıklamalarında bulundu.

        6