Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şevval Şahin: Diksiyon dersi alabilirim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şevval Şahin, dün akşam arkadaş grubu ile Bebek'teydi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahin, "Arkadaşlarımın sergisi var, onları gezip sonrasındaki partiye katılacağım." ifadelerini kullandı.

        2

        "ÇOK FAZLA PLAN YAPMIYORUM"

        Yaz planlarından bahseden ünlü model, "Yazın genelde çoğu zaman Bodrum'da oluyorum. Birkaç günlüğüne yurt dışına gidebilirim, onun dışında biraz spontaneyim çok fazla plan yapmıyorum. dedi.

        3

        "KONUŞMA TARZIM BÖYLE, BİLEREK YAPMIYORUM"

        Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen ve takipçilerinin "Türkçe kursuna git." diye tavsiye verdiği Şahin, "Konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil. Diksiyon dersi almadım, ileride alabilirim. Beni beğenen böyle beğeniyor." dedi.

        4

        22 yaşındaki model, ayrıca gazetecilerin "Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ise "Bakalım, olabilir. Kısmet... Valla güzel bir proje olursa neden olmasın." yanıtını verdi.

        5

        "ŞİMDİKİ MODA YARI TÜRKÇE YARI İNGİLİZCE KONUŞMAK"

        Öte yandan Şevval Şahin, geçtiğimiz haftalarda bir kutu ekler pastayı yayınlamıştı. Şahin, gönderisine "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim." ifadelerini not düşmüştü. Şevval Şahin'in Türkçe kurduğu cümlede eklere 'eclair' demesi sosyal medyada gündem olmuştu.

        Bazı takipçileri Şahin'e, "Şimdiki moda da yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmak sanırım.", "İngilizcemi övmeye çalışırken ben." ve "Tamam abla en çok Fransız sensin." şeklinde yorum yapmıştı.

        6

        ABUR CUBURA 'JUNK FOOD' DEMİŞTİ

        2018 Türkiye Güzeli, daha önce de Türkçe konuşurken abur cubura 'junk food' demesi sosyal medyada alay konusu olmuştu.

        7

        TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

        Eylük 2020'de bir dönem aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral ile pandemiye rağmen düzenledikleri ev partileriyle eleştiri oklarının hedefi olan Şahin, daha sonra da katıldığı bir programla Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

        Şahin, kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek, zor anlar yaşamıştı. Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval Şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna da "Pas" yanıtını vermişti. Şahin'in bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem olmuştu.

        8

        "BAZI KONULARI BİLMEMEM NORMAL"

        Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, şu açıklamayı yapmıştı:

        İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum.

        Pek çok ünlü isim de Şahin'e destek vermişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ