Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı, annesi, babası ve Mısırlı sevgilisiyle tekne tatilinde: Hayattan daha ne isteyebilirim ki? - Magazin haberleri
        1

        Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığını duyuran Şeyma Subaşı, 3 aydır süren Ibiza tatilinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Subaşı, son olarak sevgilisiyle Bodrum'a gitti.

        2

        SEVGİLİSİ VE AİLESİYLE TATİLDE

        Geçtiğimiz hafta orman yangınlarının sürdüğü Bodrum'da verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi olan Şeyma Subaşı, tatilini sürdürüyor. Annesi, babası, kızı Melisa ve sevgilisi ile tekne turuna çıkan Subaşı, pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        "HAYATTAN DAHA NE İSTEYEBİLİRİM Kİ?"

        Mart ayında sevgilisini ailesiyle tanıştıran Subaşı, babası ve Mohammed Alsaloussi ile objektif karşısına geçti. Ünlü isim, fotoğraflarını, "Hayattan daha ne isteyebilirim ki?" notuyla Instagram'dan paylaştı.

        4

        ŞEYMA'YA BÜYÜK TEPKİ

        Subaşı, geçtiğimiz hafta yangınlarla boğuşan Bodrum'da tekne üzerinden bu fotoğrafını yayınlamıştı. Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar sürerken Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımları sosyal medyada tepki toplamıştı.

        5

        "TEKNE BİZİM TEKNEMİZ DEĞİL"

        Subaşı, kendisine gelen eleştirilerin ardından konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Ünlü isim, "Hakkımda çıkan ülkemiz yanarken teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır. Tekne bizim teknemiz değildir! Ülkece bu görüntülere şahit olmak acı verici. Biz de herkes kadar yaşanan bu talihsiz olaylar adına çok üzgünüz. En kısa zamanda yangınların sona ermesi için dua ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        KAFALARI KARIŞTIRAN AYRILIK

        Şeyma Subaşı, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almış ve sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

        "EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN NEDENİ BUYDU"

        Subaşı, "Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

        7

        "YÜKSEK STRES NEDENİYLE BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

        Subaşı, iki gün sonracda bebeğini kaybettiğini duyurdu. Subaşı, "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim." dedi.

        TEKTAŞINI ÇIKARDI

        Yaşananlardan sonra Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin ayrıldığı öne sürüldü. Ibiza'da görüntülenen Subaşı'nın yanında sevgilisinin ve parmağında da tektaş yüzüğünün olmaması bu dedikoduları alevlendirdi.

        8

        FOTOĞRAFLARI SİLDİ

        Çıkan haberlerden sonra Subaşı'dan sürpriz bir hamle geldi. Sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silen Subaşı, böylelikle ayrılık iddialarını doğruladı. Subaşı, kısa bir süre sonra da, "Ayrılık doğru nedeni bize kalsın." açıklamasında bulundu. Çiftin ayrılığı yaklaşık 1 ay sürdü.

        9

        "EVLENMEDEN OLMAZ" DEMİŞTİ

        Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere, "Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten" sözleriyle yanıt vermişti.

        "HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

        Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

        "MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

        Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ