Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şeyma Subaşı'nın derin yırtmacı - Magazin haberleri
        1

        Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

        2

        Kızı ve eğlendiği anları sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı, bu kez derin yırtmaçlı elbisesi ile verdiği pozlarla gündeme geldi.

        3

        Siyah-beyaz zebra desenli elbisesiyle kamera karşısına geçen Subaşı, o anları sosyal medya hesabından, "Kahvenizi sıcak seviyorsanız kahve kupanız olabilir miyim?" notuyla paylaştı.

        4

        Subaşı'nın mutfak tezgahında oturarak verdiği pozlar 143 binin üzerinde beğeni aldı.

        5

        MESAJI İFŞA OLMUŞTU

        Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın canlı yayında telefonundan bir şey gösterdiği sırada Şeyma Subaşı'ndan gelen "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım. Miami oteli ve parayla ilgili. Başka bir şey de konuşacağım" mesajı ifşa olmuştu.

        6

        Görüntülerin basında yer almasından sonra Şeyma Subaşı, konuyla ilgili şu açıklama yapmıştı:

        7

        Acun'a attığım mesajın canlı yayına çıkmasıyla alakalı bir şey söylemek istiyorum. 'Bu kimin başına gelirdi?' derseniz tabii ki Şeyma Subaşı'nın başına gelirdi ama hayırlısı böyleymiş, yapacak bir şey yok.

        8

        Sonuçta bizim unutmayalım ki Acun'la bir çocuğumuz var ve bizim konuştuğumuz bir sürü maddi, manevi olay var. Bunlardan bir tanesinin şimdi canlı yayına çıkması da tabii ki benim kaderim diyelim.

        9

        Bizim önceliğimiz tabii ki Melisa. Biz her zaman bunları Acun'la konuşacağız. Önceden de konuşuyorduk, şimdi de konuşuyoruz zaten. İnşallah bu olay başka boyutlara geçmez.